AK Parti Bursa Milletvekili Matlı:

AK Parti Bursa Milletvekili Önder Matlı, Mustafakemalpaşa Devlet Hastanesi'nin inşaatı için geri sayımın başladığını bildirdi.

AK Parti Bursa Milletvekili Önder Matlı, Mustafakemalpaşa Devlet Hastanesi'nin inşaatı için geri sayımın başladığını bildirdi.

Matlı, ocak ayında ihalesi yapılan Mustafakemalpaşa Devlet Hastanesi'nin inşaatının kısa sürede başlamasının planlandığını belirterek, AK Parti Mustafakemalpaşa İlçe Başkanı Kerim Akça ve Tatkavaklı Belediye Başkanı Orhan Alper ile hastanenin yapılacağı alanda inceleme yaptı.

Önder Matlı, 200 yataklı devlet hastanesi ile altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatının yaklaşık 35,5 milyon lira bedelle ihale edildiğini belirterek, "Hastanenin temel atma töreni önümüzdeki günlerde yapılacak. Halkımızın yüksek standartlarda sağlık hizmeti almasını sağlamak için yatırımları yakından takip ediyoruz. Sağlık alanında Türkiye genelinde başlatmış olduğumuz seferberlikte vatandaşlarımıza hizmet için çalışmayı sürdürüyoruz" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz