Ak Parti Bursa Milletvekili Mustafa Kemal Şerbetçioğlu:

Bursa Anadolu Dernekleri Federasyonu’NA (BADEF) bağlı dernek başkanları, Bursa Yozgatlılar Kültür ve Dayanışma Derneği’nin kahvaltısında...

Bursa Anadolu Dernekleri Federasyonu’NA (BADEF) bağlı dernek başkanları, Bursa Yozgatlılar Kültür ve Dayanışma Derneği’nin kahvaltısında bir araya geldi.

Bursa Zoo’daki Türk Köyü Kahvaltı Evi’nde bir araya gelen dernek başkanlarının gündeminde Bursa ve ülke meseleleri vardı. Toplantının onur konuğu olan AK PARTİ Bursa Milletvekili Mustafa Kemal Şerbetçioğlu, yaptığı açıklamada, Bursa’nın göç alan bir il olduğuna dikkati çekti. AK PARTİ Bursa Milletvekili Mustafa Kemal Şerbetçioğlu, “Bursa göç alan bir ilimiz. Türkiye’nin her ilinden insanlarımız Bursa’da kardeşçe huzur ortamı içinde yaşıyor. Bu da bize şunu gösteriyor. Türk, Kürt, Çerkez, Abaza ve Laz tüm vatandaşlarımız birlik ve beraberlik içindeler. Bursa bu konuda tüm Türkiye’ye örnek olabileceklerini bir ilimiz. Bugün burada Yozgatlılar Dayanışma Derneği’nin davetlisiyiz. Biz AK PARTİ olarak ırk ve din ayrımı gözetmeksizin ülkenin hep birlikte kalkınması, gelişmesi ve hedeflenen 2023 vizyonuna ulaşılması için çalışıyoruz” dedi.

Reklam
Reklam

Bursa Anadolu Dernekleri Federasyonu Başkanı Biret Elik, Türkiye'nin etnik kimlik üzerinden bölünmeye çalışıldığını belirterek, "Kimsenin Türk-Kürt kardeşliğini bozmasına izin vermeyeceğiz" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: