AK Parti Büyükçekmece’den Kamiloba’da sokak iftarı

AK Parti Büyükçekmece, Kamiloba mahallesinde 1000 kişin katıldığı sokak iftarı düzenledi

İlçe Başkanı Av.Celal Babayiğit yaptığı konuşmada katılımlarından dolayı Kamiloba mahallesi sakinlerine teşekkür etti. Babayiğit “ Ramazan beraberinde kardeşliği,paylaşmayı yaz günü bu sıcakta adeta bir bahar serinliği gibi içimizi serinletiyor,bizde bu güzellikleri sizlerle paylaşmak adına iftar soframızı mahallemize taşıdık,böylece hep beraber güzellikleri paylaşmak istiyoruz. Ramazan ayının hayırlı ve mübarek olmasını temenni ediyorum.”dedi.

Günlük 8 bin hasta kapasiteli devlet hastanesinin temelinin Ağustos ayında atılacağını belirten Ak Parti Büyükçekmece ilçe Başkanı Av.Celal Babayiğit “ Büyükçekmece Devlet Hastanesinin inşaat çalışmalarının başladığını ve temelinin ağustos ayı itibarıyla atılacağını söyledi.Kamiloba mahallemizde İstanbul Büyükşehir Belediyemizin alt yapı ve asfalt çalışmalarının devam ettiğini belirterek Kamiloba mahallesi sakinlerinin Ramazan ayınızı tebrik ediyor ailenizle sağlıklı,huzurlu ve mutluluk içinde bir ömür diliyorum.” diye sözlerini bitirdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz