AK Parti Çanakkale Milletvekili Kaşdemir'in Ziyaretleri

ÇANAKKALE (A.A) - AK Parti Çanakkale Milletvekili İsmail Kaşdemir, bazı sendikalar ile sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etti.

ÇANAKKALE (A.A) - AK Parti Çanakkale Milletvekili İsmail Kaşdemir, bazı sendikalar ile sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etti.

Kaşdemir ve AK Parti Merkez İlçe Başkanı Adnan Öncü, AK Parti Sosyal İşler Başkanı Ahmet Çiçek, Halkla İlişkiler Başkanı Özkan Arslan ile yönetim kurulu üyeleri ilk olarak Memur-Sen'e gitti.

Kaşdemir, Çanakkale gibi bir ilde sokak iftarları organizasyonları binlerce kişiyle bir araya geldiklerini belirterek, "Bu iftarlarda bize oy vermeyen çok sayıda insan vardı. Maksadımız bu insanların aynı pideyi bölüşmelerini, aynı çorbadan yemelerini sağlamaktı. Kaldı ki Kemal Kılıçdaroğlu da çeşitli iftar programlarına katıldı. Ramazan bizim toplumumuzun önemli değerlerinden biridir. Biz insanımızla birlikte olmaktan keyif aldık" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Daha sonra Mimarlar Odası'nı ziyaret eden Kaşdemir ve beraberindekiler buradaki temaslarının ardından Bakkallar ve Bayiler Odası'na geçti.

Bakkalların toplumda önemli bir değer olduğunu dile getiren Kaşdemir, "Bakkallar toplumun omurgasıdır. Çocukların en sevdiği kişidir. Bakkalları yaşatmalıyız" dedi.

Muhabir: Mehmet Bayer

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz