Ak Parti Çankaya İlçe Başkanı Süleyman Yılmaz:

AK Parti Çankaya İlçe Başkanı Süleyman Yılmaz, Çankaya’nın her köşesinde teşkilat mensuplarının olağanüstü gayretleriyle toplantı...

AK Parti Çankaya İlçe Başkanı Süleyman Yılmaz, Çankaya’nın her köşesinde teşkilat mensuplarının olağanüstü gayretleriyle toplantı ve ziyaretler yaptığını hatırlatarak, “Çankaya’da AK Parti’yi birinci parti yapmak için çalışıyoruz” dedi.

Seçime bir yılı aşkın süre olmasına rağmen AK Parti Çankaya İlçe Teşkilatı tam bir seçim atmosferi içinde çalışmalarını sürdürüyor. Bu hafta Cebeci-Dikimevi bölgesindeki mahalle yönetimlerini toplayan ilçe teşkilatı, bu seçimlerde Çankaya’yı kazanmak için büyük gayret sergiliyor.

Reklam
Reklam

AK Parti Çankaya İlçe Teşkilatının düzenlediği Mahalle Danışma Toplantısı bu haftaki durağı Cebeci-Dikimevi bölgesi oldu. Parti Teşkilatının yoğun katıldığı toplantıya belediye meclisi üyeleri, il genel meclisi üyeleri, İl yöneticileri ve Ankara Milletvekili Tülay Selamoğlu katıldı.

Mahalle Danışma toplantılarına devam ettiklerini ifade eden Yılmaz, şöyle konuştu: “Bu toplantılarla bölgemizdeki partililerimizi daha aktif hale getiriyor ve yerel seçim için hazır olmalarını sağlıyoruz. Çankaya’nın her köşesinde teşkilat mensuplarımız olağanüstü gayretleriyle toplantılar, ziyaretler yapıyor. Vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz. Çankaya’da AK Parti’yi birinci parti yapmak için çalışıyoruz. Önümüzde üç önemli seçim var. Yerel seçimlerden birinci çıktığımız takdirde parti olarak gönlümüzdeki adayı cumhurbaşkanı seçmek zor olmayacak. Yine aynı hız ve kararlılıkla genel seçimlerde de başarı göstererek iktidarımızı devam ettireceğiz. Ama bizim öncelikli hedefimiz Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesi Çankaya’yı AK Partili belediyeye kavuşturmaktır. Bu azim ve kararlılıkla yolumuza devam ediyoruz. Bu tür programlarımız yoğun bir şekilde devam edecektir.”

Reklam
Reklam

İl Başkan Yardımcısı Samir Altunkaynak ise, geçen günlerde 28 Şubat’ın yıldönümünü yaşadıklarını, kendisinin yeni mezun bir avukat olarak 28 Şubat’ı derinden yaşadığını, çok sayıda üzücü olaya şahit olduğunu anlattı. Hiçbir zaman rehavete kapınılmaması gerektiğini ifade eden Altunkaynak, “Biz önümüzdeki kuşaklara 28 Şubat’ı miras olarak bırakıyoruz bunun için de hiç usanmadan, bıkmadan, yılmadan çok çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: