Ak Parti Çankaya İlçe Başkanlığı İşadamları Ziyaretlerini Aralıksız Sürdürüyor

AK Parti Çankaya İlçe Başkanı Süleyman Yılmaz ve beraberindeki heyet, Çankayalı iş adamlarına yaptığı ziyaretlerini...

AK Parti Çankaya İlçe Başkanı Süleyman Yılmaz ve beraberindeki heyet, Çankayalı iş adamlarına yaptığı ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor.

AK Parti Çankaya İlçe Başkanı Süleyman Yılmaz, toplumun her kesiminden farklı seçmenlerle buluşmaya, toplumun her kesimini kucaklamaya ve istişareler yapmaya devam ediyor. Çankayalı iş adamlarıyla bir akşam yemeğinde bir araya gelen İlçe Başkanı Süleyman Yılmaz ve ekibi, bu hafta da işadamı Mehmet Doğan’la çiğ köfte yedi. Yılmaz, Mehmet Doğan’dan önümüzdeki yıl yapılacak yerel seçimlerde Çankaya için destek istedi. Ziyaretten dolayı büyük memnuniyet duyduğunu kaydeden Doğan, “Gerçek demokrasi kültürü farklı insanları dinleyerek teşekkül etmektedir. AK Parti Çankaya Teşkilatının fikirlerimi önemsemesi önemli. Çankaya’da AK Partiye kendisi, ailesi, hemşehrileri ve sevenleri ile beraber yerel seçimlerde destek vereceğim. Elimden gelen her türlü yardımı yapacağım. CHP kendi iç çekişmeleriyle boğuşmaktadır. Çankaya Belediyesi’nde de bir hizipleşme var. Bunun sonucunda da Çankaya’ya hizmet gelmemektedir” dedi.

Reklam
Reklam

Ev sahipliği için Mehmet Doğan’a teşekkür eden İlçe Başkanı Yılmaz, bu tarz ziyaretleri uzun zamandır yaptıklarını bu ziyaretle de kendilerinden destek almaktan memnun olduklarını ifade etti. Buluşmaya, AK Parti Çankaya İlçe Başkanı Süleyman Yılmaz, Yardımcıları, Nutku Akın, Gökhan Aydın, Abbas Barış, Yusuf Sipahi ve yönetim kurulu üyelerinden Sıtkı Hamidi, Arcan Çamsoy ve Mehmet Doğan’ın hemşerileri katıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: