Ak Parti Çankırı Milletvekili Şahin’den Temad’a Ziyaret

AK Parti Çankırı Milletvekili İdris Şahin, Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği’ni (TEMAD) ziyaret etti.TEMAD Çankırı Şube...

AK Parti Çankırı Milletvekili İdris Şahin, Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği’ni (TEMAD) ziyaret etti.

TEMAD Çankırı Şube Başkanı Seçkin Karaşahin ve yönetim kurulu üyeleriyle dernek çalışmaları hakkında bilgiler alan milletvekili İdris Şahin, emekli astsubayların haklarının verilmesi konusunda çalışmalar yürütüldüğünü söyledi.

Emekli astsubayların haklarının verilmesi konusunda yapılan çalışmaları yakinen takip ettiğini belirten Şahin, “Biz elimizden geleni yapıyoruz. Peygamber ocağı diye tabir ettiğimiz yerlerde birileri yıllardır kökleşerek sistemi elinde tutmuştur. Şimdi ise yeni gelişmeler yaşanıyor. Bizler sizlerin özlük haklarınızın verilmesi ve size yapılan ayrımcılığı ortadan kaldırılmasını istiyoruz. Subaylarla astsubaylar arasındaki sınıf ayrımı bizim siyasi zihniyetimize de ters. Bu konuda çalışmalarımız devam ediyor” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Şahin, TEMAD üyelerini mecliste misafir ederek, taleplerini en yetkili mercilere ulaştırmak istediğini sözlerine ekledi.

TEMAD Başkanı Seçkim Karaşahin ise sınıf ayrımlarının ortadan kaldırılmasını ve kendileri için yeni düzenlemelerin çıkarılması gerektiğini savundu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: