AK Parti Çarşamba İlçe Başkanı Köse:

AK Parti Çarşamba İlçe Başkanı Mehmet Köse, AK Parti İletişim Merkezi'nin (AKİM), bugüne kadar ülkede hiçbir siyasi parti tarafından uygulanmayan

AK Parti Çarşamba İlçe Başkanı Mehmet Köse, AK Parti İletişim Merkezi'nin (AKİM), bugüne kadar ülkede hiçbir siyasi parti tarafından uygulanmayan bir halkla ilişkiler modeli olduğunu söyledi.

Köse, yaptığı açıklamada, AKİM'in partinin Halkla İlişkiler Başkanlığımız faaliyetleri sonucunda kurulduğunu belirtti.

"Vatandaşlarımız, merkezi yönetim ve parti ile ilgili dilek/şikayet, talep veya önerilerini web sitemizden başvuru formunu doldurarak yahut 444 25 44 numaralı telefon, mektup, faks veya bürolarımıza kişisel başvuru ile AKİM'e iletebilmektedir" diyen Köse, şunları kaydetti:

Reklam
Reklam

"AKİM, bugüne kadar ülkemizde hiçbir siyasi parti tarafından uygulanmayan bir halkla ilişkiler modelidir. AKİM aracılığıyla vatandaşlarımız tüm dilek, şikayet, öneri, talep ve eleştirilerini ilgili kamu kurumlarına, seçtikleri milletvekillerine, TBMM'deki ilgili komisyona veya AK Parti Genel Merkez yöneticilerine iletebilmektedirler. Başvurular ilgili kurum veya kişiler tarafından takip edilip sonuçlar başvuru sahiplerine iletiliyor. Bu da seçmenle siyasi parti arasındaki kopukluğu ortadan kaldırmaktadır."

Muhabir: Yaşar Karaman

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: