Ak Parti Çatalpınar İlçe Başkanlığı'na Mehmet Yazar Atandı

AK Parti Çatalpınar İlçe Başkanlığı'na Mehmet Yazar atandı.

AK Parti Çatalpınar İlçe Başkanlığı'na Mehmet Yazar atandı.

Çatalpınar ilçesinde daha önce 17 Ocak ve 17 Şubat tarihlerinde yapılması planlanan ilçe başkanlığı seçimi iki liste ve çeşitli nedenlerle yapılamadığından ilçe başkanı genel merkez tarafından atama şeklinde tayin edildi. Çatalpınar'daki ilçe başkanlığı seçimi süreci ile ilgili bilgi veren yeni Başkan Mehmet Yazar, bu iki aylık süreçte 10'a yakın adayın ilçe başkanlığı seçimi için adaylıklarının gündeme geldiğini belirterek, "Bu isimler, Ordu İl Başkanlığı'nda temayül yoklamasından geçtiler. Bu 10 aday arasından 3 aday Mustafa Aktiken, İrfan Meşedüzü ve ben, Ankara'ya AK Parti Genel Merkezi'ne davet edildik. Genel merkezde gerekli görüşmelerin yapılmasının ardından tekrar ilçemize döndük ve daha sonra 2 defa seçim girişimi olmasına rağmen bu seçimler çeşitli nedenlerle iptal edildi. Son olarak da 20 Mart 2012 tarihi itibariyle AK Parti Teşkilat Başkanı Ekrem Erdem'in ve komisyonun oluruyla ben denize ilçe başkanlığı için yetki verildi" dedi.

Reklam
Reklam

Atama yapıldıktan sonra ilk işlerinin yönetim listesi oluşturmak olduğunu ifade eden Mehmet Yazar, "Yönetim kurulu isimlerimiz belli ancak genel merkez tarafından onay bekliyor. Bu isimlerin onayı alındıktan sonra kamuoyuna açıklama yapacağız" diye konuştu.

AK Parti Çatalpınar İlçe Başkanı Mehmet Yazar, ilk olarak 3 önemli hedeflerinin bulunduğunu belirterek, "Bunlardan birincisi ilçemize yakışır bir yerde bir teşkilat binası oluşturmak. İkincisi vatandaşlarımızın eşit hizmet almasına öncülük etmek, üçüncüsü ve en önemlisi de yeni istihdam alanları sağlayacak iş imkanlarını ilçemize kazandıracak girişimlerde bulunmak" şeklinde konuştu.

Başkan Yazar, çalışmalarında yerel yönetimle koordineli bir şekilde çalışmayı arzu ettiklerini sözlerine ekledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: