AK Parti Çiftlik İlçe Danışma Meclisi Toplantısı Yapıldı

AK Parti Çiftlik İlçe Danışma Meclisi toplantısı yapıldı.

AK Parti Çiftlik İlçe Danışma Meclisi toplantısı yapıldı.

Toplantıya İl Başkanı Ahmet Özmen, İl Gençlik Başkanı Abdullah Gündoğdu ve Kadın Kolları Başkanı Fatma Kart, İl yönetim kurulu üyeleri, Belde Belediye Başkanları, İlçe danışma meclisi üyeleri ile teşkilat mensupları ve meclis üyeleri katıldı.

İlçe Başkanı Bayram Taş açılış konuşmasında, köy ve beldelerde, bütün okulların yenilendiğini, alt yapı ve içme suyu şebekeleri yapılarak asfalt olmayan köy yolu kalmadığını dile getirdi.

İl Başkanı Özmen ise, AK partinin güçlü bir Türkiye olması için çalıştığını, dünyada güçlü devletler arasına girmek için her kişinin gayretinin önemli olduğunu belirterek, Çiftlik ilçesininde üzerine düşen fedakarlığı yapacağından şüphesi olmadığını söyledi.

Reklam
Reklam

İlçenin kent görünümüne kavuşması için, teşkilat mensuplarına çok önemli görevler düştüğünü kaydeden Özmen, şunları kaydetti:

"Fedakarca yaptığınız çalışmaları daha da artırarak yaşadığınız bölgeyi iyi konuma getirmek sizlerin elinde. Bizler teşkilat olarak, bütün ilçelerimizin gelişmesi, kent görünümünde olması için elimizden gelen gayreti göstermeye çalışıyoruz. Bu anlamda İlçe Başkanı, Gençlik Kolları, Kadın Kolları başkanlarına yardımcı olmalıyız."

İlçeye yapılacak hastane, gölet gibi birçok yatırım yapıldığını, Keten Çimen'in proje çalışmalarının devam ettiğini, başlaması için de girişimlerin devam ettiği belirtildi.

Muhabir: Betül Abbak

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: