Ak Parti Çıldır İlçe Teşkilatından Müftülüğe Ziyaret

AK Parti Çıldır İlçe teşkilatı Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle İlçe Müftülüğünü ziyaret etti.AK Parti Çıldır...

AK Parti Çıldır İlçe teşkilatı Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle İlçe Müftülüğünü ziyaret etti.

AK Parti Çıldır İlçe Başkanı Mehmet Fatih Kılınç ve Ak Parti Belediye Meclis üyesi Ahmet Rıfat Vural “Kutlu Doğum Haftası” münasebetiyle Çıldır İlçe Müftülüğünü ziyaret ettiler. İlçe Başkanı Kılınç ve Belediye meclis üyesi Vural, Çıldır İlçe Müftü Vekili İsmail Geren’e ve müftülük personeline gül hediye ettiler.

Ak Parti İlçe başkanı Mehmet Fatih Kılınç ve Ak Parti Belediye meclis üyesi Ahmet Rıfat Vural’ın “Kutlu Doğum Haftası” münasebetiyle kendilerini ziyaret etmelerinden son derece mutlu olduğunu belirten İlçe Müftü vekili Geren “ Ak Parti ilçe başkanımız sayın Mehmet Fatih Kılınç ve Ak Parti Belediye Meclis Üyesi sayın Ahmet Rıfat Vural’ın bu anlamlı haftada müftülüğümüzü ziyaret etmeleri bizleri çok mutlu etti. Biz Müftülük olarak “Kutlu Doğum Haftası” münasebetiyle bütün kurumlarımızı ve esnafımızı dolaşarak davetiyemizi verdik. 18 Nisan Perşembe günü Çıldır Meslek Yüksek Okulu Konferans salonunda “Kutlu Doğum Haftası” münasebetiyle konferans düzenleyeceğiz. Son yıllarda olduğu gibi bu yılda düzenleyeceğimiz konferansa katılımın çok yüksek olacağını düşünüyoruz. Ziyaretlerimiz esnasında aldığımız tepkiler pozitif yönde düşünmemizi sağlarken, insanlarımızın göstermiş olduğu ilgi ve alakada bizleri çok mutlu ediyor. Konferansımızın yanı sıra Çıldır Meslek Yüksek Okulu yanında bulunan Çıldır Belediyesine ait arsada da bir kermes düzenleyeceğiz. Düzenleyeceğimiz kermese tüm Çıldır halkı davetlidir” dedi.

Reklam
Reklam

Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle müftülüğü ziyaret eden Çıldır İlçe Başkanı Mehmet Fatih Kılınç ve Ak Parti Belediye Meclis Üyesi Ahmet Rıfat Vural Kutlu Doğum Haftasının tüm İslam alemine hayırlara vesile olmasını temenni ettiler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: