AK Parti Çorlu Danışma Meclisi-AK Parti Çorlu İlçe Başkanı Volkan:

AK Parti Çorlu İlçe Başkanı Adnan Volkan, Çorlu'da gitmedikleri mahalle ve sokak bırakmadıklarını bildirdi.

AK Parti Çorlu İlçe Başkanı Adnan Volkan, Çorlu'da gitmedikleri mahalle ve sokak bırakmadıklarını bildirdi.

Partisinin Çorlu Halk Eğitim Merkezi'nin eski binasında düzenlenen ilçe danışma meclisinde konuşan Volkan, genel seçimler öncesinde göreve geldiklerini anımsatarak, ilk olarak üye kayıt çalışması yaptıklarını belirtti.

Volkan, "Göreve geldiğimizde 8 bin civarında olan üye sayımızı kısa bir sürede 15 bine çıkarttık. Bu sayıyı 30 bine ulaştırmak için de yönetim olarak çalışmalarımıza hız kazandırdık. Çorlu'da, birçok büyük hizmete imza attık. Bunların yanı sıra, Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı Çorlu mitinginde halkımızla biraraya getirdik. Yaklaşan yerel seçimlerde, Çorlu'yu da büyükşehir olacak Tekirdağ'ı da AK Parti saflarına katmak için çalışacağız" şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

İki bölümden oluşan toplantının ikinci bölümü basına kapalı devam etti.

Toplantıya AK Parti Tekirdağ İl Başkan Yardımcıları Şener Çelikayar ile Ahmet Aygün, Marmaracık Belediye Başkanı Hüseyin Bulut, Çorlu ilçe yönetimi ve partililer katıldı.

Muhabir: Coşkun Bozyel / Ergin Akgün

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz