AK Parti Çorum Milletvekili Dr.Bağcı’dan Esnaf Ziyaretleri

AK Parti Çorum Milletvekili Dr.Bağcı Hamza Karataş'a sahip çıkıp destek için Esnaf Ziyaretlerini Sürdürüyor

AK Parti Çorum Milletvekili Dr.Bağcı’dan Esnaf Ziyaretleri

AK Parti Çorum Milletvekili Dr.Bağcı Hamza Karataş'a sahip çıkıp destek için Esnaf Ziyaretlerini Sürdürüyor

AK Parti Çorum Milletvekili Dr. Cahit Bağcı, AK Parti İlçe Başkanı Oğuzhan Kaya, Osmancık Belediye Başkan adayı Hamza Karataş’la beraber esnaflara ziyaret gerçekleştirdiler.

Osmancık Belediye Başkan Adayı Hamza Karataş, Milletvekili Dr.Bağcı, İlçe Başkanı Oğuzhan Kaya, Kadın kolları başkanı Fikriye Yücel, Belediye Meclis Üyesi Adayları ve partililerin katılımlarıyla çarşı ve Pazar esnafları ziyaret ederek hem sorunlarını dinledi hem de destek istedi.

Reklam
Reklam

Çorum Caddesi Köprübaşı üzerindeki işletmeleri ve esnafları tek tek dolaşan Osmancık Belediye Başkan adayı Hamza Karataş, Milletvekili Dr. Bağcı, İlçe Başkanı Oğuzhan Kaya, Kadın kolları başkanı Fikriye Yücel Belediye Meclis Üyesi Adayları ve partililer ziyarette bulundukları esnafa AK Belediyecilik, toplu kalkınma ve işsizliği önleyici projelerini anlattı.

Yaklaşık 37 projelerinin olduğunu ifade eden Belediye Başkan Adayı Hamza Karataş; “Projelerimizi tek tek açıklayan kitapçıklarımız ve broşürlerimizi dağıtarak halkımızla buluşturuyoruz.

Bu projeler hayata geçirildiğinde Tüm Osmancıklı hemşerilerimi mutlu edecek. Osmancık’ta artık uzun vadeli programlar yapılmalı 50 yıllık, 100 yıllık projelerle şehri ileriye götürecek bir adım daha öne taşıyacak projeler üretilmeli” dedi.

Sorunlara çözüm üretmek için tüm teşkilatla Osmancık’ı karış karış gezdiklerini belirten Karataş "Halkın içinden geldik, halkımızla el ele vererek sorunları aşacağız. Yıllardır ihmal edilen ilçelerimiz, beldelerimiz ve insanlarımız Ak Parti döneminde hizmet görmeye ve hayat standartları yükselmeye başladı. Ak Parti öncesi dönemleri de birlikte yaşadık. Şimdi hamdolsun Ak Parti sayesinde hayal dahi edilemeyecek şeyleri yaşıyor. Ak Parti'nin koyduğu hedeflere, diğer partilerin, muhalefetin hayalleri dahi yetmiyor. Bu hedeflere nasıl gelindiği noktasında, algılama güçlüğü çekiyorlar. Bir zamanlar IMF'e el açarken, şimdi borç verecek duruma geldik diyen Karataş, Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan ve arkadaşları ülkeyi, dünyanın ilk on ülkesi arasına sokmaya çalışırken, muhalefet o eski Türkiye'ye yeniden dönmek için basit işlerle, küçük olsun benim olsun zihniyeti ile hareket ediyorlar" dedi.

Reklam
Reklam

Hamza Karataş, esnafa da yoğun ilgilerinden dolayı teşekkür etti.

Taşıyıcılar ve Nakliyeciler Kooperatifi, Şoförler Esnaf Odası, Ziraat Odası ve Esnaf Odasını ziyaret eden Dr.Bağcı, Türkiye’de istikrarın sürmesi için 30 Mart seçimlerinin önemine dikkat çekerek, "İlçemizin en önemli sivil toplum örgütlerinden olan esnaf odalarını ziyaret ettiklerini" kaydederek, "Esnafımızın taleplerini dinledik, sorunlarının çözüm yollarını istişare ettik. İnşallah hep birlikte Osmancık için önemli hizmetlere imza atacağız. Sivil toplum örgütlerinin görüşleri katılımcı belediyecilik anlayışının temeli ilçemizin gelişmesine yön verecek" Dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: