Ak Parti Çorum Milletvekili Ve Tbmm İdare Amiri Salim Uslu;

AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, bayramların bir toplumda millet olma...

AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, bayramların bir toplumda millet olma şuurunun kuvvetlendiği günler olduğunu söyledi.

Kurban Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınlayan AK Parti Çorum milletvekili Salim Uslu, bayramların insanlar arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının perçinlendiği, insanların birbirleriyle olan dargınlıklarını unuttukları, barıştıkları, kardeşçe kucaklaştıkları, milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulanıp sergilendiği günler olduğunu belirterek, “Gelenek ve göreneklerimizin kuşaktan kuşağa aktarılmasına vesile olan bu özel günlerin sevincini, coşkusunu, yardımlaşma ve dayanışma duygularını, hayatımızın her gününe taşıyabilmek için daha çok çaba göstermeliyiz. Hepimiz için büyük anlamlar taşıyan, birlik ve beraberliğimizi kuvvetlendiren, dostluk ve barış ortamı oluşturan bayramlar, taşıdıkları anlam ve öneme uygun olarak kutlanmalı, özellikle bu günlerde birbirimize ve ülkemize karşı sorumluluklarımızı daha çok hatırlamalıyız. Kurban Bayramımızın kardeşlik bağları ve birbirimize olan saygı ve sevgiyi artıracağını, daha güzel günlere ulaşmaya vesile olacağını ümit eder, bütün insanlığa huzur ve barış getirmesini diler, tüm hemşehrilerimizin ve aziz milletimizin Kurban Bayramını en içten dileklerimle kutlarım”

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: