AK Parti Danışma Meclisi Toplantısı

AK Parti Mezitli İlçe teşkilatı, Danışma Meclisi Toplantısı yaptı.

AK Parti Mezitli İlçe teşkilatı, Danışma Meclisi Toplantısı yaptı.

İlçe Başkanı Mustafa Yıldız, partisinin ilçe binasında yapılan toplantıda, parti olarak sandıkta görev alacak kişileri belirlemek için çalışmaları gerektiğini ifade etti.

Mezitli'de acilen büyük bir devlet hastanesine ihtiyaç olduğunu belirten Yıldız, şöyle devam etti:

"Maalesef, böyle bir hastanenin yerini bile imar planına ayırmamışlar. Viranşehir ve Menderes mahallerinde bir cami bile yok. Merkez mahallemizde bir tane okul yok. Buraya belediye başkanı olarak gelecek insanın niyeti, öncelikle 'ben Mezitli'de oturan insanlara hizmet edeceğim' olmalı. Maalesef yıllardır Mezitli halkı hak ettiği değeri görmedi. Mezitli gerçekten yaşanılası bir ilçeyken, gördüğünüz üzere beton yığını haline getirilmiş. Artık, çok çalışıp iyi bir adayla Mezitli'yi 'AK belediyecilikle' buluşturacağız."

Reklam
Reklam

Muhabir: Mustafa Çiftçi

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: