AK Parti Denizli Milletvekili Dalbudak, Acıpayam'da Incelemelerde Bulundu

AK Parti Denizli Milletvekili Nurcan Dalbudak, Acıpayam'da incelemelerde bulundu.

AK Parti Denizli Milletvekili Nurcan Dalbudak, Acıpayam'da incelemelerde bulundu.

Dalbudak ilk olarak Darıveren Belediyesi'ni ziyaret etti. Seracılık, hayvancılık ve el sanatları konusunda kooperatifleşme ya da KOBİ'ler halinde destekleme çalışmaları ile ilgili beldede pilot bölge uygulaması yapılabilmesi için Darıverenli kadınlarla görüşen Dalbudak, belde halkının seracılık, hayvancılık ve el sanatları konusundaki destek talepleri üzerine "En kısa sürede bu projeleri hayata geçirmek için elimizden gelen gayreti gösterecek, vekillerimiz ve İl Özel İdaremizle en kısa sürede hayata geçireceğiz" dedi.

Reklam
Reklam

Darıveren ile Kumafşarı beldesi arasındaki yol konusuna değinen Dalbudak, önümüzdeki hafta eski kanalın doldurularak yolun yapılmaya başlanacağı söyledi.

Daha sonra Acıpayam'da Anadolu Öğretmen Lisesi ile Kız Meslek Lisesi inşaat sahasında inceleme yapan Dalbudak, yetkililerden bilgi aldı. Dalbudak, "Okulların inşaatları ile tip proje ödeneğinin ayrılarak en kısa zamanda bu eğitim yuvalarını Acıpayam'a kazandıracağız" dedi.

Dalbudak, daha sonra Acıpayam Belediyesi'ne geçerek Belediye Başkanı Hulusi Şevkan'dan ilçe hakkında bilgi aldı.

Muhabir: Ramazan Alkan / Mustafa Dermencioğlu / Halil Şahin

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz