AK Parti Denizli Milletvekili Dalbudak: "Geçen Yasama Yılında Çıkan Yasalar, Türkiye'nin Kaderini Değiştiren Son 40 Yılın En Büyük Reform Niteliğindeki Yasalarıdır"

AK Parti Denizli Milletvekili Nurcan Dalbudak, geçen yasama yılında çıkan yasaların "Türkiye'nin kaderini değiştiren ve son 40 yılın en büyük

AK Parti Denizli Milletvekili Nurcan Dalbudak, geçen yasama yılında çıkan yasaların "Türkiye'nin kaderini değiştiren ve son 40 yılın en büyük reform niteliğindeki yasaları" olduğunu bildirdi.

Dalbudak, yaptığı yazılı açıklamada, Meclis'in Türkiye Cumhuriyeti'nin daha güçlü olması için üzerine düşen yasama ve denetim faaliyetlerini hakkıyla yerine getirme çabasında olduğunu belirtti.

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucu iradesini temsil eden Büyük Millet Meclisi'nin 92 yıldır hukuk devleti anlayışına dayalı millet iradesinin üstünlüğü için gayret gösterdiğini ifade eden Dalbudak, şunları kaydetti:

Reklam
Reklam

"Geçen yasama yılında çıkan yasalar, Türkiye'nin kaderini değiştiren son 40 yılın en büyük reform niteliğindeki yasalarıdır. Genç Cumhuriyetimiz, şimdi daha bir güçlü, daha bir demokrat, halkımız daha bir özgür ve huzurludur. Demokrasimiz, bu yasalarla birlikte şimdi daha da güçlenmiştir. Bizler bu yasaları çıkartırken gelecek kuşaklarımızın daha özgür ve daha mutlu bir hayat sürmesini amaç edindik. Eminim ki gelecek kuşaklar bizim bu çabalarımızı hayırla yad edecektir."

Dalbudak, yeni yasama yılının, ülkeye, millete ve parlamento üyelerine hayırlı ve uğurlu olmasını diledi.

Muhabir: Sebahatdin Zeyrek / Mustafa Dermencioğlu

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: