AK Parti Denizli Milletvekili Dalbudak'ın babasının cenazesi toprağa verildi

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ile Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, AK Parti Denizli Milletvekili Nurcan Dalbudak'ın babası Ali

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ile Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, AK Parti Denizli Milletvekili Nurcan Dalbudak'ın babası Ali İhsan Mesci'nin (70) cenaze törenine katıldı.

Ankara'da tedavi gördüğü hastanede dün hayatını kaybeden Ali İhsan Mesci'nin (70) cenazesi, öğle namazından sonra İmaret Camisi'nde kılınan cenaze namazının ardından Afyonkarahisar Kocatepe Asri Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Cenaze törenine Mesci'nin ailesi ve yakınlarının yanı sıra Başbakan Yardımcısı Arınç, Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu, Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, AK Parti Afyonkarahisar milletvekilleri Sait Açba ve Halil Ürün, AK Parti Denizli Milletvekili Bilal Uçar katıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz