AK Parti Denizli Milletvekili Uçar, Et Ve Balık Kurumu Denizli Et Kombinası Müdürlüğü'nü Ziyaret Etti

AK Parti Denizli Milletvekili Bilal Uçar, Et ve Balık Kurumu Denizli Et Kombinası Müdürlüğü'nü ziyaret etti.

AK Parti Denizli Milletvekili Bilal Uçar, Et ve Balık Kurumu Denizli Et Kombinası Müdürlüğü'nü ziyaret etti.

Kombina Müdürü Mustafa Kıraç'tan tesis hakkında bilgi alan Uçar, Denizli hayvancılığının son dönemde büyük bir ivme katettiğini söyledi.

Denizli'de hayvancılığın önemli bir yere geldiğini ifade eden Uçar, "Büyükbaş hayvan mevcudunda 70 binlerden 200 binlere ulaşıldı. Ayrıca nitelik olarak da daha vasıflı ırkların yetiştirilmesiyle süt verimi arttı. Bölgemizde hayvancılığın gelişmesi neticesi Et ve Balık Kurumu'nun et kombinasına büyük ihtiyaç vardı. İlimizde kurulan kombinaya büyük görevler düşmekte. Kurumun bu konuda yetiştiricilerimize çok büyük faydası olacaktır" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Kombina Müdürü Mustafa Kıraç da, Et ve Balık Kurumu'nun Denizli'ye et kombinası kurmasının çok önemli bir yatırım olduğunu ve bölgeye büyük hizmette bulunacağını belirtti.

Muhabir: Mustafa Dermencioğlu

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: