AK Parti Derik İlçe Teşkilatı güven tazeledi

Mardin Derik'te AK Parti İlçe Teşkilatı yönetimi 4. olağan genel kongrede güven tazeledi. Derik Aydın...

Mardin Derik'te AK Parti İlçe Teşkilatı yönetimi 4. olağan genel kongrede güven tazeledi.

Derik Aydın Ayaydın Öğretmenevi konferans salonunda yapılan kongrede mevcut yönetim, 400 delegeden 212'sinin oyunu aldı. Oy kullananların tamamının oyunu alan Ali Osman Tutal tekrar Derik AKP İlçe Başkanı seçildi.

Kongre öncesi konuşma yapan AK Parti Derik İlçe Başkanı Ali Osman Tutal, “2011 genel seçimlerinde İlçe Başkanımız Ahmet Karahan Mardin milletvekili adayı olduğu için teşkilatımız tarafından ilçe başkanlığına görevlendirilmiştim. Bu görevi partili partisiz ayırt etmeden tüm Derik halkına hizmet etmek için en iyi şekilde yapmaya çalıştım. Bana referans olanların yüzünü kara çıkarmamaya çalıştım. Ayrıca 2011 seçimlerinde çalışmalarımıza destek veren ve hiç kimseden korkmadan ve tehditlere aldırmadan sandığa gidip partimize oy vererek cesaretlerini gösteren 4 bin 852 vatandaşımıza teşekkür ediyorum. Kongrede illa bana oy verin demiyorum. Derik en iyi hizmeti kim yapacaksa ben onun yanında olmaya hazırım. Derik’imize layık olanı seçmenizi istiyorum.” dedi.

Reklam
Reklam

AKDAĞ: ULUDERE OLAYINI AYDINLATACAĞIZ.

Mardin Derik ilçe olağan kongresinde konuşan AK Parti Mardin Milletvekili Abdurrahim Akdağ, Uludere olayını aydınlatacaklarını söyledi. Uludere için kurulan komisyonda görev aldığını belirten Akdağ, 1 Şubat'ta Uludere’de inceleme yapacaklarını söyledi.

Akdağ şunları söyledi: “Uludere olayı faili meçhul kalmayacaktır. Partimizin adında da belirtildiği gibi ülkemizde adaleti sağlamak için buradayız. Uludere için kurulan insan hakları komisyonunda görevli bulunmaktayım. Komisyonumuz 1 Şubat'ta Uludere'de inceleme yapacaktır. Olayı aydınlatmak için sonuna kadar gideceğiz. Ucu nere varırsa varsın, rütbesi ne olursa olsun, bu olayda ihmalleri bulunanları adalet önüne çıkaracağız.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz