AK Parti Derince İlçe Teşkilatı Danışma Meclis Toplantısı Yapıldı

AK Parti Derince İlçe Teşkilatı 42. Danışma Meclis Toplantısı yapıldı.

AK Parti Derince İlçe Teşkilatı 42. Danışma Meclis Toplantısı yapıldı.

Kusachi Kültür Merkezi'nde düzenlenen toplantıda konuşan AK Parti Derince İlçe Başkanı Ahmet Ark, göreve geldikleri günden bu yana önemli çalışmalara imza attıklarını belirterek, vatandaşlar için siyaset yapacaklarını kaydetti.

Derince Belediye Başkanı Aziz Alemdar da 3,5 yıldır Derince için hizmet verdiklerini ifade ederek, bu süreçte ilçeye belediye bütçesi, Büyükşehir ve merkezi yönetimden toplam 131 milyon TL'lik yatırım yapıldığını söyledi.

Reklam
Reklam

Göreve geldiklerinde ilk olarak kurumsal yapıyı yapılandırdıklarını dile getiren Alemdar, araç filosunu yüzde 80 oranında tamamladıklarını bildirdi. Alemdar, bütün çalışanların geçmişe dönük alacaklarının ödendiğini kaydederek, "Önce insan anlayışıyla yola çıkarak Evlilik Danışma Merkezi, Engelsiz Yaşama Destek Merkezi, Toplum ve Ruh sağlığı Merkezi, Bilgi Evleri ve Der-TOGEM gibi kuruluşlara önem verdik. Cenaze hizmetleri ve asker aile yardımları konusuna hassasiyetle eğildik. İlçe genelinde okullara 2 milyon 95 bin liralık kaynak sağlandık. Park sayısını 43'ten 67'ye çıkarttık" diye konuştu.

Alemdar, bir yıllık süreçte de çok amaçlı kültür merkezinin ihalesinin yapılıp, çalışmaların önemli mesafe kat edilmesini beklediklerini belirterek, kapalı pazar yerini oluşturmayı hedeflediklerini bildirdi.

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mahmut Civelek ise Alemdar'a yaptığı çalışmalarla katkı sağladığı için teşekkür etti.

Muhabir: Kadir Yıldız

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: