AK Parti Dilovası 10. İlçe Danışma Kurulu Toplantısı

AK Parti Dilovası 10. İlçe Danışma Kurulu Toplantısı yapıldı.

AK Parti Dilovası 10. İlçe Danışma Kurulu Toplantısı yapıldı.

AK Parti Dilovası İlçe Başkanlığı'nda gerçekleştirilen toplantıda konuşan AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Ali Okur, Dilovası'nın gelişimi ve kalkınması yönünde hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacaklarını belirterek, hiçbir ayrım yapılmadan vatandaşa en iyi hizmetin ulaştırılması, hizmet eksiklerinin giderilmesi için çalışmaların sürdürüldüğünü söyledi.

AK Parti'nin bir hizmet partisi olduğunu ve daha güçlü, refah düzeyi artmış bir Türkiye için çabaladıklarını dile getiren Okur, her bir il, ilçe ve köyün eksiksiz hizmet alması için devletin tüm birimleriyle sahada olduğunu kaydetti.

Reklam
Reklam

Okur, ülke tarihinde görülmemiş hizmetlerin AK Parti iktidarı ile görülmeye başladığını vurgulayarak, "Planlı, programlı, projeler üreterek ihtiyaçlar doğrultusunda tespitler yapıp günün şartları ile birleştirerek, aldığımız vekaletin bilinciyle samimi bir şekilde gece gündüz demeden çalışarak bu hizmet seferberliği sağlandı. Çalışınca her şey oluyor. Bizler çalışmayan taraf olmadık, bundan sonra da olmayacağız. Hep çalışacağız. Sorunlar geri çekilerek değil, üzerine gidip ilgilenince çözülüyor" dedi.

Toplantıya, AK Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Mahmut Civelek, Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman ve partililer katıldı.

Muhabir: Şahin Oktay

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz