AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Advan:"Teşkilat Olarak Orman Ve Suya Ilişkinprojelere Her Zaman Destek Vereceğiz"

AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Halit Advan, "Teşkilat olarak orman ve suya ilişkin projelere her zaman destek vereceğiz" dedi.

AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Halit Advan, "Teşkilat olarak orman ve suya ilişkin projelere her zaman destek vereceğiz" dedi.

Orman ve Su İşleri Bakanlığı 15. Bölge Müdürlüğü Diyarbakır Şube Müdürü Erdal Seven, AK Parti İl Başkanı Advan'ı makamında ziyaret etti.

Seven, ziyarette Advan'a Orman ve Su İşleri Şube Müdürlüğü'nün bu yıla ilişkin projeleri ve gelecek yıla dair planlarının yer aldığı bir rapor sundu.

Advan, burada yaptığı açıklamada, ziyaretten duyduğu mutluluğu belirterek, orman ve suyun, insanları ayakta tutan hayati önem taşıyan unsurlar olduğunu belirtti.

Reklam
Reklam

Kendisine sunulan raporda yer alan çalışmalara duyarlı olacaklarını ifade eden Advan, "Ormanları koruyan biriyim. Teşkilat olarak orman ve suya ilişkin projelere her zaman destek vereceğiz" diye konuştu.

Muhabir: Sema Kaplan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: