AK Parti Diyarbakır İl Başkanlığı'na Getirilen Altac Görevine Başladı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır İl Başkanlığı görevine getirilen avukat Aydın Altac, Ankara'da...

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır İl Başkanlığı görevine getirilen avukat Aydın Altac, Ankara'da Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve parti yöneticileri ile görüştükten sonra bugün resmen görevine başladı. Havaalanında partililer tarafından karşılanan İl Başkanı Altac, Başbakan Erdoğan’ın kendisini bu görev layık gördüğü için mutlu olduğunu söyledi.

İl Başkanlığı'nda partililere hitap eden Aydın Altac, "Bu ülkeye ekonomik, siyasi ve sosyal alanda devrimler yapmış bir Başbakan'a sahibiz. Bizler başbakanın yükünü hafifletmek, çalışmalarında yardımcı olmak ve başarıyı sağlayabilmek adına gece gündüz demeden köy köy, mahalle mahalle ve sokak sokak çalışacağız.” dedi.

Reklam
Reklam

AK Parti'nin köklü bir geleneğe sahip olduğunu altını çizen Aytac,”Toplumsal olarak ciddi bir rahatlama sağlayan bu süreçte partimizin icraatlarını yapılanları ve yapılacak olanları bütün çalışmaları halkımıza anlatacağız. Halkımızın desteğini kazanmak için gece gündüz demeden hep birlikte çalışacağız. Şunu çok rahatlıkla söylüyorum sayın başbakanımız bölgemizi ve bölge insanımızı özellikle Diyarbakır ve Diyarbakırlıları çok seviyor.” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz