AK Parti Doğubeyazıt'ta bir ilke hazırlanıyor

Ağrı'nın Doğubeyazıt İlçesi'nde, AK Parti teşkilatı bir ilke hazırlanıyor. Parti teşkilatı, seçim öncesi halk günü düzenleyerek, vatandaşların milletvekili aday adaylarını seçmelerini sağlayacak.

Bugüne kadar hep parti merkezleri ve genel başkanlar tarafından belirlenen milletvekili aday adayları, Ağrı'nın Doğubeyazıt İlçesi'nde farklı bir uygulamayla belirlenecek. Uygulamayı önümüzdeki günlerde gerçekleştirmek için her türlü hazırlığı yaptıklarını belirten AK Parti Doğubeyazıt İlçe Başkanı Hikmet Şahin, bunun gerçek demokrasi olduğunu söyledi. Partilerinin kurulduğu günden bu yana yapmış olduğu köy gezileri ve üye kayıt çalışmaları ile Doğubeyazıt halkının AK Parti'ye büyük bir sempati duymalarını sağladıklarını ve bu çalışmalar sonucunda 4 bin 500 kayıtlı üyeye ulaştıklarını da sözlerine ekleyen Başkan Şahin, yapılanmayı tamamladıklarını vurguladı.

Reklam
Reklam

"PLATFORM OLUŞTURACAĞIZ"

Partilerinin tek başına iktidara geleceğini de iddia eden Başkan Şahin, "Aday tespit çalışmaları sürecinde Türkiye'de bugüne kadar yapılmamış bir yöntemle, kurucular kurulu üyeleri, kadın kolları, gençlik kolları üyeleri ve halka açık bir ortamda aday adaylarının kendilerini anlatıp tanıtabilecekleri bir platform oluşturacağız. Bu yönde çalışmalarımızı tamamladık. Böyle bir ortamı oluşturmaktaki amacımız, aday adaylarına eşit bir ortam sağlamak, bu konuda seçmenin de görüşünü almak ve seçmen tarafından benimsenecek listeyi çıkarmaktır" dedi.

İHA