Ak Parti Düzce İgm Grup Sözcüsü Bilgin:

AK Parti Düzce İl Genel Meclisi (İGM) Grup sözcüsü İbrahim Bilgin, kalıcı iş yerlerinin öncelikle...

AK Parti Düzce İl Genel Meclisi (İGM) Grup sözcüsü İbrahim Bilgin, kalıcı iş yerlerinin öncelikle Düzce’ye katkı sağlaması gerektiğini söyledi.

Bilgin kalıcı iş yerleri ile ilgili olarak mecliste konuşma yaptı. Bilgin, “Son günlerde kamuoyunda görev alanımız ve çalışmalarımız ile ilgili farklı görüş ve düşünceler gündeme gelmektedir. Bilindiği gibi milletvekillerimiz tarafından yapılan çalışmalar sonucunda bin 163 adet kalıcı işyeri Düzce İl Özel İdaresine devir edilmiştir. Bu işyerlerinin içinde hak sahibi olanlar vardır. Hak sahipliğini kaybedenler vardır, hak sahipliği icra aşamasında devam edenler vardır. Düzce Belediyesine ait olan işyerleri vardır. Bu durumların düzenlenerek, işyerlerinin bir araya toplanması için geçen ay meclisimizce takas komisyonu kurulmuştur. Bu komisyon çalışmalarını sürdürmektedir. Bu ayda idare tarafından bazı kamu kurum ve kuruluşlarına tahsis işlemlerinin yapılması ile ilgili de teklifler meclisimiz gündemine alınmış, karar verilmesi içinde komisyonlara havale edilmiştir. Düzce halkı tarafından bilinmelidir ki söz konusu işyerleri, ilimizin gayrimenkul mallarındandır. Dolayısıyla bu işyerleri öncelikle ilimize katkı sağlamalı, ilimizin müşterek nitelikteki ihtiyaçlarını karşılamak için kullanılmalıdır. Tahsis talebinde bulunan bütün kurum ve kuruluşlar bizim kuruluşlarımızdır. Muhakkak ki hepsinin amacı Düzce’ye hizmet etmektir. Komisyonlarımızın çalışmalarını bu doğrultuda yapacağından hiç kimsenin kuşkusu olmasın. Bizler bu konuda yasal yetkiye sahip Düzce İl Genel Meclis üyeleri olarak, işyerlerinin satışı, kiraya verilmesi veya bedelsiz tahsis edilmesi dahil tüm seçenekleri değerlendirerek, milletin malının, millete hizmet olarak kullanılması için gerekli araştırmaları ve çalışmaları yapmaktayız. Tüm çalışmalarını kamuoyunun gözü önünde sürdüren, en şeffaf kuruluşlardan biri olan Düzce İGM, Düzce kamuoyunun samimi iyi niyetli hassasiyetlerini de göz önünde bulundurarak, Düzce halkından almış olduğu kamu gücünü, etkili yerinde ve verimli olacak bir şekilde kullanacağından, en doğrusu olduğuna inandığı kararı vereceğinden hiç kimsenin kuşkusu olmasın. Bu duygu ve düşünceler ile öncelikle tahsisi talebinde bulunan kuruluşlar olmak üzere, alınacak olan kararlara, Düzce kamuoyunun sağduyu ile yaklaşmasını, Düzce’nin menfaatlerini her şeyin üzerinde tutmalarını talep ederiz” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: