Ak Parti Düzce İl Başkanı Metin Kaşıkoğlu:

AK Parti Düzce İl Başkanı Metin Kaşıkoğlu, “Tarihe altın harflerle yazılmış, büyük bir değişim ve...

AK Parti Düzce İl Başkanı Metin Kaşıkoğlu, “Tarihe altın harflerle yazılmış, büyük bir değişim ve dönüşümün yaşandığı, milletçe özgüvenimize kavuştuğumuz,-Ne Mutlu Türk'üm Diyene-cümlesinin içinin doldurulduğu, muhtemeldir ki uğruna marşlar yazılacak tam 10 yılı geride bıraktık” dedi.

AK Parti’nin iktidara gelişinin 10. yıl dönümü dolayısıyla Sakarya İl Başkanlığı tarafından bir basın toplantısı düzenlendi. Partililerin de katıldığı toplantıda konuşan İl Başkanı Metin Kaşıkoğlu, 3 Kasım’ın Türk demokrasi tarihi için önemli bir yere sahip olduğuna dikkat çekti. 3 Kasım 2012’de Türk milletinin teveccühü ile AK Parti’nin tek başına iktidara geldiğini ifade eden Kaşıkoğlu, “Ülkemizin ve milletimizin üzerine kabus gibi çöken karanlıklar, bu tarihten itibaren, oluşan istikrar ve güven ortamı ile yavaş yavaş dağılmaya başlamıştır. Her geçen gün milletimizin umutları ve kendine olan güveni biraz daha artmıştır. Adeta millet ve devlet el ele vererek bir seferberlik ilan edilmiş ve her alanda inanılmaz bir değişim yaşanmaya başlamıştır. Sağlıkta, eğitimde, dış politikada, tarımda, adalette, ekonomide, sosyal alanlarda, ulaştırmada, sanayi ve ticarette, enerji ve turizmde, hülasa tüm alanlarda istikrar ve güven ortamında büyük değişim ve gelişmeler yaşanmaya başlamıştır. Öldü ölecek diye bakılan Avrupa’nın hasta adamı, para dilenen ama muhatap dahi bulamayan, toplanan her 100 liranın 86 lirasını faize ödemekte olan, borsası dibe vurmuş, döviz fiyatlarının başını alıp gittiği, Türk parasının pul kadar kıymetinin bulunmadığı, insanların hastane kapılarında can verdiği, bebeklerin rehin tutulduğu, uluslararası itibarı bulunmayan, mutlu bir azınlığın çoğunluğa tahakküm ettiği, darbelerle yorulmuş topal demokrasiye sahip ülkemiz, bu tarihten itibaren adeta şahlanmış ve üzerindeki külleri silkelemek sureti ile büyük bir mücadele örneği sergilemiştir” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Bu büyük değişim ve dönüşüm serüveninin milletin verdiği sınırsız destekle devam edeceğini vurgulayan Kaşıkoğlu, “Egemenlik kayıtsız şartsız millete aittir ve o ne derse o olacaktır” dedi.

AK Parti iktidarında demokratikleşme ve özgürlükler alanlarında büyük mesafeler kat edildiğine dikkat çeken Kaşıkoğlu, “Tüm engellemelere rağmen elde edilen kazanımlar çok önemlidir. Yapılan ve elde edilenlere rağmen ülke ve millet olarak kat etmek zorunda olduğumuz uzun bir yol daha bulunmaktadır önümüzde. Geleceğe dair Ak İktidarın projeleri hazırdır, milletimiz hazırdır, Türkiye hazırdır. Kısa vadeli hedefimiz 2023 uzun vadeli hedefimiz ise 2071'dir. 3 Kasım 2002 tarihinin üzerinden tam 10 yıl geçti. Şeref ve başarılarla dolu, içine büyük devrimlerin sığdığı, dolu dolu bir 10 yıl. Tarihe altın harflerle yazılmış, büyük bir değişim ve dönüşümün yaşandığı, milletçe özgüvenimize kavuştuğumuz, -Ne Mutlu Türk'üm Diyene- cümlesinin içinin doldurulduğu, muhtemeldir ki uğruna marşlar yazılacak tam 10 yılı geride bıraktık. Dolayısıyla 3 kasımlar milletimizin demokrasi bayramlarıdır ve kutlanmayı hak etmektedir. Bizlere, aziz milletimize bu bayramları hediye eden, milli iradeyi canından aziz bilip sahip çıkan, hiç bir baskıya boyun eğmeyen, bir cebimizde bayramlığımız diğerinde kefenimiz var diyerek ilerleyen, kendilerini milletine ve ülkesine adayan, başta büyük usta Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere tüm AK Parti kadrolarına sonsuz şükranlarımızı sunuyor ve aziz milletimizin demokrasi bayramının 10. yılını en samimi duygularımızla kutluyor ve nice 10 yıllara diyoruz. Durmak yok yola devam” ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

“DÜZCE KARANLIK İÇİNDEN AYDINLIĞA ÇIKTI”

İl Başkanı Kaşıkoğlu, konuşmasında Düzce’de yapılan çalışmalara da değindi. Kaşıkoğlu, “Karalıklar içinde olan bir Düzce’den, aydınlığa çıkan bir Düzce’yi bu iktidar bizlere nasip etti. Duble yollar, KÖYDES projelerimiz, TOKİ konutlarımız, yeni başlayan hastane inşaatımız, ilçelerdeki entegre hastanelerimiz, kamu binalarımız bir çırpıda ortaya koyabileceğimiz temel icraatlar olarak ortaya çıkıyor. Ama bunun yanında saymakla bitmeyecek birçok çalışma hayata geçirildi. Üniversite hepimizin hayaliydi. Bugün her alanda yaptığımız çalışmaları biz hatırlayacağız, milletimize hatırlatacağız. 2002 öncesi karanlık Türkiye’yi unutturmayacağız” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz