Ak Parti Düzce İl Kongresine Doğru

AK Parti Düzce Merkez İlçe Başkanı Durmuş Arslan, 20 Mayıs'ta yapılacak olan il kongresinde birlik...

AK Parti Düzce Merkez İlçe Başkanı Durmuş Arslan, 20 Mayıs'ta yapılacak olan il kongresinde birlik ve güç olmaya davet etti.

Ak Parti İl Kongresi öncesinde Merkez İlçe Başkanı Arslan yaptığı açıklama şunları aktardı; "Bir olalım, birlikte güçlü Düzce olalım sloganı ile 20 Mayıs 2012 tarihinde Ensar Kongre merkezinde gerçekleştireceğimiz 4. Olağan İl Kongremize teşkilatımızın tüm birimleri olarak coşku ve heyecanla hazırlanmaktayız. Bilindiği gibi halen teşkilatımızın bütün birimleri ile istişare görüşmelerine devam eden, tüm Düzce'nin yakından tanıdığı 22.-23. dönem Düzce milletvekilimiz ve Genel Merkezde de Yerel yönetimler Başkan yardımcılığı görevini sürdürmekte olan Avukat Metin Kaşıkoğlu Genel merkez tarafından il başkanlığına aday gösterilmiştir. Kaşıkoğlu'nun adaylığı kendisinin teşkilatımızı yakından tanıması ayrıca Genel Merkez ve Ankara bürokrasisi ile üst düzey ilişkileri olması sebebiyle tabanımızda sevinçle karşılanırken muhalefet partileri tarafından da olumlu açıklamalar yapılmıştır.

Reklam
Reklam

Demokrasilerde yaşanan kongre süreçleri kurumsallaşma, yenilenme ve değişimin en önemli vesileleridir. Düzce AK Parti teşkilatları olarak kongremizin birlik ve beraberliğimizi bir kat daha arttıracağına yürekten inanmaktayız. Teşkilatımızın bütün kademeleri ile kongremizi bir şölen havasında demokrasi bayramı olarak kutlamak için en iyi şekilde hazırlıklarımızı sürdürmekteyiz.

Bu vesile ile tüm Düzceli hemşerilerimizi kongremize davet ediyor, en kalbi muhabbetlerimi sunuyor ve bizleri takip etmelerini rica ediyorum."

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: