AK Parti Düzce İl Teşkilatı Istişare Toplantısı

AK Parti Düzce İl Teşkilatı istişare toplantısı yapıldı.

AK Parti Düzce İl Teşkilatı istişare toplantısı yapıldı.

Bir restoranda düzenlenen toplantıda konuşan AK Parti Düzce İl Başkanı Metin Kaşıkoğlu, ilk kez böyle bir toplantı gerçekleştirdiklerini ifade ederek, toplantının bu haftaki konusunu belediye icraatlarının oluşturduğunu bildirdi.

Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram da Düzce'de uzun vadede çözümler ürettiklerini vurgulayarak, alt yapıdan üst yapıya kadar birçok alanda proje yaptıklarını anlattı.

Bir kentin gelişmesi için olmazsa olmaz koşullar bulunduğuna dikkati çeken Bayram, "Şehrin özellikle imar ve planlama açısından her yönden gelişmesi buna örnektir. Kentsel dönüşüm projelerimiz, çevre yolları ve ulaşım master planlarımızın tamamı, Düzce'nin geleceğinde yaşam standartlarının yükseltilmesi üzerine hazırlanmıştır" dedi.

Reklam
Reklam

Bayram, yapılan ve yapılacak projeler hakkında katılımcılara bilgi verdi.

Muhabir: Onur Orhan / Ömer Ürer

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: