Ak Parti Düzce Kadın Kolları Tam Kadro Eğitimde

AK Parti Düzce Kadın Kolları 1. Bölge Teşkilat içi eğitim Programı tam kadro katıldı.AK Parti...

AK Parti Düzce Kadın Kolları 1. Bölge Teşkilat içi eğitim Programı tam kadro katıldı.

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları teşkilatı tarafından düzenlenen 1. Bölge Teşkilat içi eğitim Programı İstanbul AK Parti il başkanlığında gerçekleştirildi. Eğitim Programına Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Gürdal Akşit’in yanı sıra, İstanbul, Eskişehir, Balıkesir, Bilecik, Bolu, Bursa, Çanakkale, Düzce, Edirne, Kırklareli, Kocaeli, Sakarya, Tekirdağ ve Yalova il kadın kolları başkanları, ilçe kadın kolları başkanları ile il yürütme kurulu başkanları katıldı.

Reklam
Reklam

Seminere tam kadro katılan Düzce il teşkilatı adına konuşan Kadın Kolları Başkanı Çiğdem Günal, eğitim programının çok verimli geçtiğini belirterek “Edindiğimiz bilgileri teşkilatlarımıza aktararak çalışmalarımıza daha da hız katacağımızı inanıyorum” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz