AK Parti Düziçi İlçe Başkanı Taman:

AK Parti Düziçi İlçe Başkanı Mustafa Taman, Düziçi'ne Organize Sanayi Bölgesi (OSB) taleplerini resmileştirmek üzere çalışma başlattıklarını söyledi.

AK Parti Düziçi İlçe Başkanı Mustafa Taman, Düziçi'ne Organize Sanayi Bölgesi (OSB) taleplerini resmileştirmek üzere çalışma başlattıklarını söyledi.

Taman, yaptığı açıklamada Osmaniye Valisi Celalettin Cerrah'ı makamında ziyaret ederek, çalışmalar hakkında bilgi verdiklerini belirtti.

Göreve geldikleri günden itibaren teşkilat olarak ciddi ve kararlı bir şekilde OSB üzerinde çalışmalar yaptıklarını ifade eden Taman, şunları kaydetti:

"İlçe teşkilatımız, belediye başkanlarımız, il genel meclisi üyelerimizden oluşan heyetle perşembe günü sayın valimizle bu konuyu görüştük. Dosyamızı taktim ettik, valimiz çalışmalarımızı çok olumlu ve verimli buldu. Sayın valimizin talimatıyla dosyamızı Sanayi ve Ticaret il Müdürlüğüne teslim ettik. İl müdürümüz dosya üzerinde calışma yapıp bizi bilgi vereceğini söyledi. 1 gün sonra bizi arayarak dosya üzerinde inceleme yapıldığını ve mevzuata uygun olduğunu OSB kurmak için problem olmadığını söyledi. İki ayrı bölgeden oluşması düşünülen bölgelerden biri Düziçi Belediyesi mücavir alan sınırlarında diğeri Yarbaşı Belediyesi mücavir alan sınırlarındadır. Düziçi bölgesinde bulunan alan karma organize sanayi,Yarbasi bölgesindeki ise tarım ihtisas organize sanayi bölgesi olarak planlanmaktadır. İlgili belediye başkanlarımızın basvurularıyla birlikte resmi süreç başlayacaktır."

Reklam
Reklam

Taman, bu konuda emeği geçen herkese teşekkür etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: