AK Parti Düziçi Teşkilatının DÜGİAD Ziyaretinde Ilçenin Sorunları Ele Alındı

AK Parti Düziçi ilçe teşkilatı, sivil toplum kuruluşlarına ziyaret çerçevesinde, Düziçi Girişimci İş Adamları Derneği...

AK Parti Düziçi ilçe teşkilatı, sivil toplum kuruluşlarına ziyaret çerçevesinde, Düziçi Girişimci İş Adamları Derneği (DÜGİAD)'ni ziyaret etti. Düziçi iş hayatının kalkınması ve Düziçi sorunlarının görüşüldüğü toplantıda, organize sanayinin Düziçi'nin hakkı olduğu ve Andırın bağlantı yolunun açılması için birlik içinde hareket etme görüşü öne çıktı.

DÜGİAD toplantı salonunda yapılan görüşmeye, AK Parti Düziçi İlçe Başkanı Mustafa Taman, AK Parti Osmaniye İl Genel Meclis Üyesi Fevzi Kamalı, AK Parti Düziçi Gençlik Kolları Başkanı Talip Sağlam ve beraberindeki bir heyetle geldi. DÜGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Rüstem Şen, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti. Şen, organize sanayi ve bağlantı yolları konusunda Ankara ile görüştüklerini, bu konuda AK Parti ilçe teşkilatından iki konunun da takip ve sonuçlandırılmasında katkı ve desteklerini istedi.

Reklam
Reklam

Şen, "Düziçi dışında çalışan 23 bin Düziçili çalışanımız var. Bu çalışanlar, ailelerini bırakıp başka illere veya başka ülkelere çalışmaya gidiyorlar. Bu da hem kendi için hem de geride kalan ailesi için çok büyük sorunlar teşkil etmektedir. Düziçi’nde kurulacak organize sanayi, aile çözülmelerini önleyecektir." dedi.

AK Parti Düziçi İlçe Başkanı Mustafa Taman da organize sanayi konusunu sıkı bir şekilde takip ettiklerini söyledi. Taman, bağlantı yolları ve organize sanayi için tüm çalışmaları tamamladıklarını, yaklaşık 1-2 ay gibi bir süre içerisinde Ankara’dan somut bir adım beklediklerini söyledi.

AK Parti Düziçi İlçe Başkan Yardımcısı Bünyamin Kazgı ise 3 konunun Düziçi için acil çözüme kavuşturulması gerektiğini belirterek, "Bunlar; tarımın gelişmesi için Çatak Barajı, işsizliğin ve sosyal problemlerin azaltılması için organize sanayi, Düziçi’nin dışarıya açılabilmesi için D-400 kara yolunun ve yine aynı nedenden dolayı Andırın bağlantısının yapılması şart. Bunlar olmadan Düziçi gelişemez, parti olarak önceliklerimiz bu 3 konu." diye ifade etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: