AK Parti Edirne Bölge Danışma Meclisi Toplantısı

AK Parti Edirne Milletvekili Mehmet Müezzinoğlu, "AK Parti döneminde Türkiye birçok alanda kalkınma yaşadı" dedi.

AK Parti Edirne Milletvekili Mehmet Müezzinoğlu, "AK Parti döneminde Türkiye birçok alanda kalkınma yaşadı" dedi.

Londra Asfaltı Caddesi'ndeki parti binasında düzenlenen toplantıda konuşan Müezzinoğlu, merkez, Süloğlu ve Lalapaşa ilçeleri danışma meclisi toplantısının yerel seçimlere katkıda bulunacağını söyledi.

AK Parti olarak 2014'te yapılacak seçimlere dikkatli bir şekilde hazırlandıklarını belirten Müezzinoğlu, karşılık beklemeden, gönül birliği yaparak çalışmalarını sürdürdüklerini ifade etti.

Reklam
Reklam

Bir firmanın Türkiye'de yaptığı anket sonucu AK Parti'nin yüzde 54 oy potansiyeline sahip olduğunu anlatan Müezzinoğlu, "Edirne'de de bu başarıyı görmek istiyoruz. Yerel seçimlere kapsamlı bir şekilde hazırlanarak, başarıyı yakalayacağız. AK Parti döneminde Türkiye birçok alanda kalkınma yaşadı" diye konuştu.

Geçmişte gençlerin kullanılarak "birbirlerine kırdırıldığını" ifade eden Müezzinoğlu, şunları kaydetti:

"Gençler bugün dizüstü bilgisayarlarıyla ülkenin geleceğini yazacak. Bu ülke kendi milletinin zenginlikleriyle güçlü bir millet. Edirne ne kadar bizimse Hakkari ve Batman'da, Batmanlı da o kadar bizim. Ulusun, milletin tamamını kucaklayarak gelişeceğiz. Merkezimizde hak ve adalet olacak."

Konuşmanın ardından Müezzinoğlu, Uluslararası Barış ve Demokrasi Forumu (IFDP) Yönetim Kurulu Başkanı ve partili Tuna Bekleviç'in 2014 yerel seçimleri için sandıkta çalışacağı mahalleyi kura çekti.

Toplantıda, AK Parti Edirne İl Başkanı Müjdat Kahve ve AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mehmet Özülkü de bir konuşma yaptı.

Reklam
Reklam

Basına kapalı devam eden toplantıda gündem maddeleri divan başkanı Bahattin Özbuğutu idaresinde partililerle görüşüldü.

Muhabir: Cihan Demirci

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz