AK Parti Edirne İl Başkanı Kahve:

AK Parti Edirne İl Başkanı Müjdat Kahve, "(Bu sokakta hayat var) isimli sokağı adeta teşvik ederek ruhsat veren yöneticileri, vicdanlarının

AK Parti Edirne İl Başkanı Müjdat Kahve, "(Bu sokakta hayat var) isimli sokağı adeta teşvik ederek ruhsat veren yöneticileri, vicdanlarının sesine kulak vermeye, bu soruna el atmaya davet ediyorum" dedi.

Kahve, partisinin il başkanlığında yaptığı açıklamada, kentteki "Bu sokakta hayat var" isimli sokağın gençlerin kötü alışkanlıklarla tanışmasının reklamını yaptığını söyledi.

Sokağın Edirne kamuoyuna da lanse edildiğini anlatan Kahve, "Maalesef 2 gün önce 'Bu sokakta hayat var' logosunun altında bir hayatın sona erdiğini, üzülerek öğrendik. Bu konuda bütün kamuoyunu ve öğrenci velilerini daha dikkatli olmaya davet ediyoruz. Fakat, 'Bu sokakta hayat var' isimli sokağı adeta teşvik ederek ruhsat veren yöneticileri, vicdanlarının sesine kulak vermeye, bu soruna el atmaya davet ediyorum. Herkes istediğini yiyebilir, istediğini içebilir. Toplum olarak özellikle geleceğimizi emanet edeceğimiz gençlerimiz kötü alışkanlıklardan korumalıyız" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Müjdat Kahve, kendilerinin konuyu Edirne gündeminde tutmaya devam edeceklerini ifade ederek, "Birilerine bol kazanç ve rant sağlamak adına düşünülmeden verilmiş kararların ne tür sonuçlar doğurduğunu görüyoruz" dedi.

-"Müezzinoğlu, Edirne'nin kazanımıdır"-

Kahve, Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu'nun bakan olduğu haberini Edirne aldığını hatırlattı.

Müezzinoğlu'nun bakan olması dolayısıyla ilk ziyaretini, 9 Şubat Cumartesi günü memleketi Edirne'ye gerçekleştireceğini aktaran Kahve, şunları kaydetti:

"Bakanımızı en iyi şekilde karşılayacağız. O gün kalabalık bir konvoyla Bakanımızı karşılamayı düşünüyoruz. Bakanımızla birlikte üniversite ve belediyeye ziyaretler gerçekleştireceğiz. Keşan ve Uzunköprü'ye de ziyaretler gerçekleştireceğiz.

Biz Edirne milletvekilinin Bakanlar Kurulu üyeliğinin ne ifade ettiğini Ankara'da gördük. Sayın Müezzinoğlu'nun bakan olması Edirne'nin sorunları açısından da bir çözüm yolu oldu. Artık yapılacak işler, daha kolay ve kısa sürede çözüm bulacak. Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Edirne'nin kazanımıdır."

Reklam
Reklam

Muhabir: Cihan Demirci

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: