AK Parti Edirne İl Başkanı Kahve: -"Edirne'de çok enteresan işler oluyor"

AK Parti Edirne İl Başkanı Müjdat Kahve, "Edirne'de çok enteresan işler oluyor" dedi.

AK Parti Edirne İl Başkanı Müjdat Kahve, "Edirne'de çok enteresan işler oluyor" dedi.

Kahve, bir restoranda düzenlediği basın toplantısında, Edirne'ye katkı sağlamak isteyen herkese AK Parti kapılarının açık olduğunu, kent insanının geleceğe daha umutlu bir şekilde bakmasını sağlamak için çalışmalarına devam ettiklerini belirtti.

Edirne'de yerel yönetimlerde 20 yılı aşkın bir süredir hizmet veren bir belediye başkanı olduğunu anlatan Kahve, şunları söyledi:

"Kentimizde çok enteresan işler oluyor. Birkaç ay önce dağıttığımız broşürlerde Edirne, Keşan Uzunköprü belediyesine merkezi hükümetten aktarılan paraların miktarıyla ilgili açıklamada bulunmuştuk. Bu nedense belediye başkanlarını çok rahatsız etti. 2002'de gönderilen para miktarıyla 2011'de gönderilen para miktarının kıyaslamasını yaptık. 5 katın üzerinde olan kaynak artışıyla şehirlerimizde hangi hizmetin yapıldığını sorguladık.

Reklam
Reklam

Bazı belediye başkanlarımız bu paraların ciddi kısımlarının personel harcamasına gittiğini söylediler. Neden bu kadar personel harcaması yaptıklarını geçen gün yapılan CHP kongresinde öğrenmiş olduk. Meğersem CHP delegelerinin birçoğu belediyelerde maaşlı elemanlarmış. Şimdi ben buradan Edirne, Keşan ve Uzunköprü belediyesine soruyorum. Kaç personelle çalışıyorlar- Bunlara ne kadar maaş veriliyor- Personel işe alınırken hangi kriterle uygulanıyor-"

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: