Ak Parti Edirne İl Teşkilatı Ramazan Boyunca Sokak İftarı Düzenleyecek

AK Parti Edirne il teşkilatı Ramazan ayı boyunca il merkezi ve ilçelerde sokak iftarları düzenleyecek....

AK Parti Edirne il teşkilatı Ramazan ayı boyunca il merkezi ve ilçelerde sokak iftarları düzenleyecek. Her akşam ayı bir mahallede düzenlenecek iftarı yemeğini sponsorlar karşılayacak.

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mehmet Özülkü, Milletvekili Dr. Mehmet Müezzinoğlu ve İl Başkanı Av. Müjdat Kahve önderliğinde şimdiye kadar hiç yapılmamış bir organizasyonun bu yıl Ramazan ayında yapılacağını belirtti. Özülkü, “29 gece boyunca merkez ve diğer ilçelerde sokak iftarları düzenleneceğiz. Edirne merkezde de 24 mahallede 20 Temmuz - 17 Ağustos tarihlerinde sokak iftar programını gerçekleştireceğiz. Geniş katılımlı, coşkulu tüm halkla kucaklaşarak bir Ramazan geçirmek istiyoruz. Oruç tutsun tutmasın, inancı, siyasi görüşü ne olursa olsun aynı sofra etrafında aynı yemeğe kaşık sallamak için tüm halkımızı sokak iftarlarına bekliyoruz. Bizim buradaki amacımız aynı apartmanda oturan ancak birbirlerini tanımayan kişileri bir sofrada bir araya getirmektir" dedi.

Reklam
Reklam

AK Parti Edirne İl Başkanı Av. Müjdat Kahve de,”Merkez ve ilçelerde ortalama 2'şer bin kişiyle bu sofralarda oturma hedefimiz var. Birisi şimdiden daha bu değirmenin suyu nereden geliyor diye gündeme getirebilir. Ben onlar sormadan açıklamada bulunayım. İl genelindeki her geceki iftarımızın bir sponsoru, ev sahibi var. Parti içi parti dışından bizim ulaştığımız teklif götürdüğümüz insanların o geceki iftar masrafını üstlenmesiyle ortaya çıkan bir etkinliktir. Kaynak Edirne halkının cömertliğidir. Amacımız birlik beraberliği bir üst seviyeye taşımak, dayanışmayı artırmak aynı mahalle ve apartmanda birbiriyle tanışmayan dostlarımızı hiç değilse bu Ramazan sofralarında bir araya getirerek o mahallenin insanlarının tanışıp kaynaşmasına vesile olmak istiyoruz" şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: