AK Parti Edirne Milletvekili Müezzinoğlu:-"İnşallah Basın Çalışanlarının Yarınları Bugünlerden Daha Güzel Daha Güvenli Ve Daha Iyi Koşullarda Olur"

AK Parti Edirne Milletvekili Mehmet Müezzinoğlu, basının, en önemli unsurlardan biri olduğunu belirterek, "İnşallah basın çalışanlarının yarınları bu günlerden daha

AK Parti Edirne Milletvekili Mehmet Müezzinoğlu, basının, en önemli unsurlardan biri olduğunu belirterek, "İnşallah basın çalışanlarının yarınları bu günlerden daha güzel, daha güvenli ve daha iyi koşullarda olur" dedi.

Müezzinoğlu, parti binasında "10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü" dolayısıyla düzenlenen programda yaptığı konuşmada, Türkiye'nin ana unsurlarındaki temel sıkıntılar gibi basının da zaman zaman sıkıntılı süreçlerden geçtiğini söyledi.

Basının, en önemli unsurlardan biri olduğunu belirten Müezzinoğlu, "Zaman zaman siyasi partilerin millet adına durdukları yerdeki yanlışlık gibi, basının da millet adına durduğu yerdeki sıkıntılı süreçleri yaşadık. Ama bu bir demokrasi kültürüdür. Bu bir hukuk devleti olma kültürüdür. Bu sürecin her geçen gün daha iyiye gittiğini görüyoruz bütün sıkıntılara rağmen" dedi.

Reklam
Reklam

Müezzinoğlu, sağlıklı bir anayasa sürecinin tamamlanmasıyla basın, siyaset, hukuk devleti ve demokrasi adına daha sağlıklı bir sürecin gelişeceğine inandığını dile getirdi.

AK Parti İl Başkanı Müjdat Kahve de basın çalışanlarının sorunlarının çözümü için üzerlerine düşen görevi yerine getirmeye hazır olduklarını belirterek, "Basın çalışanlarının sorunlarının daha aza indiği, çalışma şartlarının daha iyiye gittiği bir bir ülke, bir şehir nasip olsun" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Müezzinoğlu, gazetecilere Edirne'nin sorunları ve çözüm önerileri hakkındaki fikirlerini sordu.

Programa, Merkez İlçe Başkanı Mehmet Özülkü, İl Kadın Kolları Başkanı Melek Yörük, İl Gençlik Kolları Başkanı Hakan Çalışkan ve partililer katıldı.

Muhabir: Gökhan Balcı / Salih Baran

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: