Ak Parti Edirne Teşkilatı’nda Görev Almış Partililer Bir Araya Geldi

AK Parti’nin Edirne İl Teşkilatı’nda bugüne kadar görev alan başkan ve yöneticiler, İl Başkanlığı’nın düzenlediği...

AK Parti’nin Edirne İl Teşkilatı’nda bugüne kadar görev alan başkan ve yöneticiler, İl Başkanlığı’nın düzenlediği etkinlikte bir araya geldi. Yerel seçimlerin konuşulduğu etkinlikte partililere seslenen İl Başkanı Müjdat Kahve, “Edirne’ye sorumluluk hissederek, gönüllülük esasını ön planda tutarak hep birlikte mutlu sona ulaşalım” dedi.

AK Parti Edirne İl Başkanlığı, bugüne dek parti teşkilatında görev yapan yöneticileri sabah kahvaltısında ağırladı. Eski il başkanlarından Recai Koçaşlı, Ayhan Demir ve Koray Uymaz’ın da yer aldığı toplantıya partinin çeşitli kademelerinde görev almış 200’e yakın partili katıldı. Toplantıda kısa bir konuşma yapan İl Başkanı Müjdat Kahve, partilerinde siyasi tecrübesi olan eski yöneticiler ve eski yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelmek istediklerini belirterek, “Seçimlerde sandık başında görev almak isteyenler olabilir bunları değerlendirmek istedik. Edirne’ye karşı sorumluluğunu yerine getirecek onlarca arkadaşımız var. Eleştiriler olabilir, yeni fikirler olabilir her fikre açığız. Edirne’ye sorumluluk hissederek gönüllülük esasını ön planda tutarak hep birlikte mutlu sona ulaşalım” dedi.

Reklam
Reklam

Eski il başkanlarından Recai Koçaşlı ise, Edirne halkını AK Parti belediyecilik anlayışıyla tanıştırmak istediklerini ifade ederek, “2 kere seçime girdik ama maalesef kazanamadık. Bunda herkesin sorumluluğu var. Seçim kazanmak için son derece organize olmak gerekli. İsme endeksli siyaset yapmamamız gerekir. ‘O varsa ben gelmem’ anlayışını bırakmamız lazım” ifadelerini kullandı.

Toplantı basına kapalı olarak devam etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: