AK Parti Eflani ilçe kongresi yapılıyor

AK Parti Eflani ilçe başkanlığı olağan kongresi yapıldı. Hüseyin Aktar’ın, tek başına yarıştığı oylamada başkanlığa...

AK Parti Eflani ilçe başkanlığı olağan kongresi yapıldı. Hüseyin Aktar’ın, tek başına yarıştığı oylamada başkanlığa seçilmesi bekleniyor. Havanın soğuk olmasına rağmen katılımın yoğun olduğu gözlendi.
İşlerinin yoğunluğundan dolayı yeniden aday olmayan eski İlçe Başkanı Veysel Soydan, kongrede bu zamana kadar kendisini yalnız bırakmayan partililere teşekkür ederek, her zaman yeni seçilen başkanın yanında yer alacağını belirtti. Yeni başkan da konuşmasında, bütün delegelere teşekkür ederek, bundan sonra Eflani için elinden gelen her şeyi yapacağını söyledi. İlçe başkanlığı olağan kongresi seçimlerine eski Meclis Başkanı Mehmet Ali Şahin, AK Parti il başkanı, il meclis başkanı ve diğer ilçe başkanları katıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz