Ak Parti Elazığ İl teşkilatında bayramlaşma

Kurban Bayramı Münasebetiyle Ak Parti Elazığ İl Teşkilatı bir bayramlaşma programı gerçekleştirdi

Kurban Bayramının ikinci gün öğretmen evinde düzenlenen bayramlaşma töreninde Elazığ Ak Parti İl Başkanı Mahir Sönmez, Ak Parti Elazığ Millet Vekili Faruk Septioğlu, Ak Parti Milletvekili Zülfü Demirbağ, Elazığ Belediye Başkanı M.Süleyman Selmanoğlu, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Kadir Nozoğlu, Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Nihal Aydur Çiçek, Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Ali Dursuner, Kovancılar Belediye Başkanı Bekir Yanılmaz, Belde teşkilatları başkanları, Ak Parti üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Reklam
Reklam

Program ilk olarak Başbakan Recep Tayyip ERDOĞAN’nı Halkın bayramını kutladığı slayt gösterisiyle başladı, daha sonra Ak Parti İl Başkanı Mahir Sönmez bir konuşma gerçekleştirdi.

Mahir Sönmez Konuşmasında , “Ak Parti sadece Ak Partililerin partisi değil tüm Türkiye’nin partisidir, Geçtiğimiz günlerde Sayın Başbakanımızı Elazığ ziyaretinde açılışını yaptığı yarım asırdan beridir Elazığlığın hayali olan Havalimanını herkes kullanacak sadece Ak Partililer değil, bu da gösteriyor ki biz hizmet partisiyiz, koltuk partisi değiliz” dedi.

Sönmez Şöyle devam etti, “ Biz kişilerle değil projelerle uğraşırız, diyerek Tüm Hemşerilerimin kurban bayramını kutluyorum” dedi.

Daha sonra birer konuşma yapan Ak Parti Elazığ Milletvekili Faruk Septioğlu ve Zülfü Demirbağ tüm hemşerilerimizin kurban bayramını kutlayıp huzur ve esenlik dilediler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz