AK Parti Elbistan İlçe Başkanı Kısaca:

AK Parti Elbistan İlçe Başkanı Yunus Kaan Kısaca, AK Parti'nin milletin kendilerine emanet ettiği büyük sorumluluğu en ideal şekilde yerine

AK Parti Elbistan İlçe Başkanı Yunus Kaan Kısaca, AK Parti'nin milletin kendilerine emanet ettiği büyük sorumluluğu en ideal şekilde yerine getirmek için yılmadan, yorulmadan, azim ve karalılıkla yoluna devam edeceğini bildirdi.

Kısaca, AK Parti'nin 11. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla yaptığı açıklamada, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın kurduğu AK Parti'nin tam anlamıyla bir Türkiye ve dünya partisi olduğunu belirtti. Kısaca, AK Parti'nin girdiği beş seçimde istikrarla oylarını artırarak çıkmasının önemine işaret etti.

Reklam
Reklam

Kısaca, şunları kaydetti:

"Milletimiz, ilk defa sözünün arkasında duran, gerçekten bir hizmetkar gibi milleti için gece gündüz demeden çalışan, gerektiğinde öz eleştiri yapabilen, planladığının çok üstünde hizmetleri gerçekleştiren, ülke içinde ve dışında haklarını ve itibarını kuvvetlendiren, samimi bir lider ve siyasi kadroyla karşılaşmıştır. Halkımız ilk kez AK Parti döneminde ekonomik ve sosyal yönden kendine daha çok güvenmeye başlamıştır. Köklerimizden aldığımız güç ve tecrübeyle huzurlu ve barış içinde bir dünya için dış politikada kendimizden emin, sağlam adımlar atılmış; gündemi belirlenen bir ülke konumundan, gündem belirleyen ve bulunduğumuz coğrafyada mihmandar olan bir ülke konumuna gelinmiştir."

Kısaca, AK Parti'nin milletin kendilerine emanet ettiği büyük sorumluluğu en ideal şekilde yerine getirmek için yılmadan, yorulmadan, azim ve karalılıkla yoluna devam edeceğini ifade etti.

Muhabir: Kenan Arayıcı

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz