AK Parti Elbistan İlçe Başkanı Kısaca:

AK Parti Elbistan İlçe Başkanı Yunus Kaan Kısaca, Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü yeni hizmet binasının 2013 yılı yatırım programına

AK Parti Elbistan İlçe Başkanı Yunus Kaan Kısaca, Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü yeni hizmet binasının 2013 yılı yatırım programına alındığını bildirdi.

Kısaca, yaptığı açıklamada, AK Parti iktidarı döneminde her alanda önemli yatırımların hayata geçirildiğini belirtti. Elbistan'ın tarım ve hayvancılıkta önemli bir potansiyele sahip olduğunu anımsatan Kısaca, şunları kaydetti:

"Bu kapsamda Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü yeni hizmet binasının yapımı gündeme geldi. AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal'ın başkanlığında gerçekleştirilen çalıştayda bunu dile getirmiştik. Yapılan girişimler sonucu Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü yeni hizmet binası 2013 yatırım programına alındı."

Reklam
Reklam

Muhabir: Kenan Arayıcı

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: