AK Parti Ereğli İlçe Başkanlığından Mahalle Ziyaretleri

ZONGULDAK (AA) – AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır, "Mutlu bir mahalle, daha mutlu bir Ereğli" sloganıyla  mahalle gezilerine başladıklarını söyledi.

ZONGULDAK – AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır, "Mutlu bir mahalle, daha mutlu bir Ereğli" sloganıyla mahalle gezilerine başladıklarını söyledi. Çakır, gazatecilere yaptığı açıklamada, ilk olarak Korubaşı Mahallesi’ne giderek vatandaşlarla görüştüklerini ve yaşanan sorunları dinlediklerini belirtti. Köylerdeki su problemini çözdüklerine dikkati çeken Çakır, şöyle konuştu: "Belediyenin yaptığı onca şatafatlı harcamalardan sonra mahalle halkımızın en temel ihtiyacı olan suyu bidonlarla taşıdığını duymak ve görmek bizleri üzdü. Vatandaşlarımızın yaşadıkları sorunları belediye meclis üyesi arkadaşlarımız not alıyor. Önümüzdeki ilk mecliste bunu gündem maddesi olarak meclise sunacağız. Bütçemizi verimli kullanalım. Mahallelerde vatandaşlar susuzluk çekiyorken böyle şatafatlı harcamalar yapmak, bizim belediyecilik anlayışımızda yok."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: