AK Parti Erzincan İl Danışma Meclisi Toplantısı Yapıldı

AK Parti Erzincan 2013 Yılı Mart ayı İl Danışma Meclisi Toplantısı yapıldı. Toplantıda, 2013 yılının...

AK Parti Erzincan 2013 Yılı Mart ayı İl Danışma Meclisi Toplantısı yapıldı. Toplantıda, 2013 yılının ilk ayında yapılan çalışmaların değerlendirilmesi yapılarak, Türkiye gündemine ilişkin konular hakkında bilgi alış verişinde bulunuldu.

Kültür Merkezi'nde düzenlenen toplantıya AK Parti Erzincan Milletvekili Sebahattin Karakelle, Bayburt Milletvekili Bünyemin Özbek, Belediye Başkanı Yüksel Çakır, AK Parti İl Başkanı Cemalettin Başsoy, AK Parti Bayburt İl Başkanı Yusuf Elçi, parti yetkilileri ve üyeler katıldı. İl Danışma Meclisi toplantısında, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Cüneyt Kuşçu, Divan Başkanlığı yaptı.

Reklam
Reklam

Hiçbir şeyin eskisi gibi olmadığını vurgulayarak sözlerine başlayan AK Parti İl Başkanı Cemalettin Başsoy, “Eğitim eskisi gibi değil, sağlık, ulaştırma, denizcilik ve haberleşme, ekonomi, dış ilişkiler, çevre ve şehircilik, milli savunmada, adalette eskisi gibi değil. Türkiye’de son 10 yılda yapılanları davetlilerin hepsi biliyor. Türkiye’nin önünde 2 önemli mesele var. Bunlardan birisi 30 yıldır ülkemizin başına musallat olmuş terör belasıdır. İkincisi de Anayasa değişikliğidir.” açıklamasında bulundu.

İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda daha sonra, İl Genel Meclisi Başkanı Ünal Tuygun ve Belediye Başkanı Yüksel Çakır, 2013 yılının ilk iki ayında yaptıkları çalışmalar hakkında davetlilere bilgiler sundu.

AK Parti Erzincan Milletvekili Sebahattin Karakelle, gündeme ilişkin konular hakkında açıklamalarda bulundu. Milletvekili Karakelle, Türkiye’nin gündemini son günlerde meşgul eden çözüm süreci hakkında açıklamalarda bulunarak, “Kimse bize milliyetçilik dersi veremez.” dedi. Karakelle, “İnsan hayatı üzerinden, insanın kanı üzerinden siyaset yapmak, onların hayatı üzerinde ahkam kesmek kadar, emin olun zavallılık, acımasızlık, zalimlikte olamaz. Her platformda terörle mücadelemiz, teröristler silah bırakmadığı süreçte terörle mücadelemiz devam edecektir. Biz yola çıkarken; tek devlet, tek bayrak, tek vatan, tek millet dedik. Öyle kimsenin kalkıp ta bize milliyetçilik dersi vermeye haddi de yok, hakkı da yoktur diyoruz biz… Hiçbir zaman bu sürecin ne bir pazarlığı vardır, kamu görevlilerinin teslim edilmesi ne bir pazarlıktır, ne de bu sürecin devamıdır. Kendi aralarında almış oldukları bir karardır. Bir insanın hayatını kurtarmak alemi kurtarmaktır. Biz buna bakarız. Biz anaların gözyaşının dinmesine bakarız” açıklamasında bulundu.

Reklam
Reklam

Toplantı, gündem maddelerinin görüşülmesi ile sona erdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz