AK Parti Erzincan Merkez İlçe Başkanı Sertadım görevi devraldı

Adalet ve Kalkınma Partisi Merkez İlçe Başkanlığında devir-teslim heyecanı yaşandı. Geçtiğimiz hafta başında yapılan 4....

Adalet ve Kalkınma Partisi Merkez İlçe Başkanlığında devir-teslim heyecanı yaşandı. Geçtiğimiz hafta başında yapılan 4. Olağan Kongre ile AK Parti Merkez İlçe Başkanlığına seçilen Bekir Sertadım, görevi eski Başkan Cemalettin Başsoy’dan devraldı.
AK Parti Merkez İlçe Başkanlığında düzenlenen devir-teslim törenine Belediye Başkanı Yüksel Çakır, parti üyeleri ve davetliler katıldı. Görev yaptığı süre içerisinde 3 önemli seçim atlattıklarını ve bu seçimlerde büyük başarılar elde ettiklerini söyleyen Cemalettin Başsoy, “9 Kasım 2008 tarihinde almış olduğumuz görevi bugün itibariyle yeni seçilen Merkez İlçe Başkanımız Bekir Sertadım’a devredeceğiz. Bu süre içerisinde Erzincan’da 3 tane seçim atlattık. Bunlardan bir tanesi yerel seçimler, diğeri genel seçim ve referandumdur. Merkez ilçe başkanlığı olarak, organize çalışmalar ile 3 seçimde büyük başarılar elde ettik ve Erzincan’ın şanına yakışır güzel sonuçlar aldık. Göreve yeni seçilen arkadaşımıza başarılar diliyorum. AK Parti ailesi olarak çalışmalarımızı tüm hızımızla sürdüreceğiz.” açıklamasında bulundu.
AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı görevini devralan Bekir Sertadım yaptığı konuşmada, “14 Şubat tarihinde Erzincan Merkez İlçe Teşkilatımızın 4. Olağan Kongremizde değerli delegasyon tarafından, şahsıma ve yönetim kurlu arkadaşlarımıza bu görev tebliğ edildi. Bize verilen bu emanetin bir hizmet ve bayrak yarışı olduğunun idraki ve kanaati içerisindeyiz. Geçmiş yönetimimiz üç büyük demokrasi şöleninde bu hizmet ve bayrak yarışını çok daha büyük rakamlara taşımıştır. Bizde bu bize emanet edilen bu hizmet ve bayrak yarışını daha yukarıya çıkarmanın gayreti içerisinde olacağız.” dedi.
Erzincan Belediye Başkanı Yüksel Çakır ise şunları söyledi: “Devir teslim törenleri özellikle siyasi partilerde veya idari mekanizmalarda genel itibariyle hem duygusal, hem de bununla beraber sevinçli, gururlu anların birlikte yaşandığı zaman dilimlerini bugün olduğu gibi her birimize yaşatır. Görevi yeni üstlenmiş olan kardeşlerimize yürütecek hizmetler ile ilgili yeni duyguları yaşatırken, aynı görevi yürütürken bu kongre itibariyle, siyasette farklı alanlarda hizmeti devam ettirmek amacıyla, devir eden arkadaşlarımızı bugün buluşturduk. Geçmişten bugüne bu görevi devir eden bütün arkadaşlarımıza, bu partinin dolayısıyla Türkiye davası olarak, millet davası olarak görmüş olduğumuz Adalet ve Kalkınma Partisi'nin Erzincan’daki çalışmalarına katkı sağlayan bütün arkadaşlarımıza, hem şahsım ve hem de Erzincan adına teşekkür ediyorum. Yeni göreve başlayan arkadaşlarımızı da görevlerinde başarılar diliyorum.”
Konuşmaların ardından Cemalettin Başsoy, 2008 yılından itibaren yürüttüğü görevi Merkez İl Başkanı Bekir Sertadım’a devretti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz