AK Parti Erzurum Milletvekili Aksak: "Ramazan Ayı Kuran-ı Kerim'inindirilmeye Başlandığı Bir Zaman Dilimi Olması Hasebiyle, Başındansonuna Kadar Mübarek Bir Aydır"

AK Parti Erzurum Milletvekili Muhyettin Aksak, Ramazan ayının Kuran-ı Kerim'in indirilmeye başlandığı bir zaman dilimi olması hasebiyle, başından sonuna kadar

AK Parti Erzurum Milletvekili Muhyettin Aksak, Ramazan ayının Kuran-ı Kerim'in indirilmeye başlandığı bir zaman dilimi olması hasebiyle, başından sonuna kadar mübarek bir ay olduğunu ifade etti.

Aksak, Ramazan ayı dolayısıyla yayımladığı mesajda, milletçe mübarek üç ayların sonuncusu Ramazan'a ulaşmanın huzur ve mutluluğunun yaşandığını bildirdi.

Aksak, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Ramazan ayı Kuran-ı Kerim'in indirilmeye başlandığı bir zaman dilimi olması hasebiyle, başından sonuna kadar mübarek bir aydır. Böylesine kutlu bir zaman dilimine bizi ulaştırdığı için Yüce Allah'a ne kadar şükretsek azdır. Çünkü bu ayın başı rahmet, ortası mağfiret ve sonu cehennem ateşinden kurtuluştur. Çünkü bu ay Kuran-ı Kerim'in indirilmeye başlandığı Kadir Gecesi'ni içinde barındıran kutlu bir aydır."

Reklam
Reklam

Muhabir: Gamze İspirli

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: