Ak Parti Erzurum Milletvekili Cengiz Yavilioğlu:

Erzurum’da çeşitli istişare ziyaretlerinde bulunan AK Parti Erzurum Milletvekili Cengiz Yavilioğlu, ülke gündemini ve Türkiye’deki...

Erzurum’da çeşitli istişare ziyaretlerinde bulunan AK Parti Erzurum Milletvekili Cengiz Yavilioğlu, ülke gündemini ve Türkiye’deki eğitim gerçeğini değerlendirdi. Konuk olduğu ÖNDER toplantısında İmam Hatip Liselerinin Türkiye eğitim vizyonundaki yeri ve konumunu değerlendiren Yavilioğlu, bu okul mezunlarının aldıkları manevi ve maddi terbiye, disiplin ile ülkede ufuk çizdiğini söyledi.

ÖNDER ZİYARETİ

İmam Hatip Liseleri Mezunlar Mensupları Derneği (ÖNDER) Bölge Koordinasyon Toplantısı Erzurum’da gerçekleşti. Toplantıya katılan AK Parti Erzurum Milletvekili Dr.Cengiz Yavilioğlu, İmam Hatip okullarının Türkiye'nin kaderi açısından çok önemli kurumlar olduğunu ve desteklenmesi gerektiğini belirtti.

Reklam
Reklam

Hafta sonunu Erzurum’da geçiren AK Parti Erzurum Milletvekili Dr.Cengiz Yavilioğlu, ÖNDER tarafından düzenlenen Erzurum Bölge koordinasyon toplantısına katıldı. Toplantıda önemli mesajlar veren Yavilioğlu, 28 Şubat sürecinde bütün hesapların İmam Hatip Okullarını kapatmak, fonksiyonunu bitirmek olduğunu, ama Allah'ın izni ve inayetiyle bunun gerçekleştirilemediğini dile getirdi. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın İmam Hatip okullarına destek verdiğini belirten Yavilioğlu, Başbakanın destekleriyle İmam Hatip’lerin ayakta kaldığını, bunu sağlayan herkese minnettar olduklarını kaydetti.

Yavilioğlu, Geçmişte çözümsüz gibi görünen Katsayı adaletsizliği ve Orta kısımların kapalı olması gibi problemler de aşıldı. İmam Hatipliler artık geleceklerine daha güvenle bakmalılar.” Dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz