AK Parti Eskişehir 4. Olağan İl Kongresi'ne Doğru

Eğitimci Ayten Kızılsu, 15 Temmuz'da yapılacak AK Parti Eskişehir 4. Olağan İl Kongresi'nde başkanlığa aday olduğunu açıkladı.

Eğitimci Ayten Kızılsu, 15 Temmuz'da yapılacak AK Parti Eskişehir 4. Olağan İl Kongresi'nde başkanlığa aday olduğunu açıkladı.

Kızılsu, AK Parti İl Başkanlığı'nda düzenlediği basın toplantısında, il başkanlığı seçiminin bir bayrak yarışı olduğunu ve bu bayrağı arkadaşlarıyla en üst düzeye çıkarmaya hazır olduklarını söyledi.

İlklerin şehri Eskişehir'de bir ilki gerçekleştirerek "ilk kadın il başkanı" olmayı hedeflediğini anlatan Kızılsu, şöyle konuştu:

"Milletvekilliği seçimlerindeki çalışmalarımdan dolayı dava ve gönül insanı olduğumu Eskişehir halkı yakinen bilmektedir. Göreve seçilirsem, yönetim kurulum ve dava arkadaşlarım hep yanımda olacaktır. Dünya lideri sayın Başbakan'ımızın vizyonunda ilerleyeceğimizi taahhüt ediyorum. Bizde rakiplik değil, hizmet anlayışı vardır. 15 Temmuz'da Başbakan'ımız Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla Atatürk Stadyumu'nda gerçekleştirilecek kongreye tam halkımız davetlidir."

Reklam
Reklam

AK Parti İl Başkanlığı'nda 5 Temmuz'da basın toplantısı düzenleyen Abdülbaki Duman, il başkanlığına aday olduğunu duyurmuştu.

Muhabir: Fatih Doğan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz