AK Parti Eskişehir İl Başkanlığı "Halk Günü" Etkinliği

AK Parti Eskişehir Milletvekili Salih Koca, "THY tarafından 1 Nisan tarihinde Brüksel'den Eskişehir'e ilk uçağımız kalkıyor" dedi.

AK Parti Eskişehir Milletvekili Salih Koca, "THY tarafından 1 Nisan tarihinde Brüksel'den Eskişehir'e ilk uçağımız kalkıyor" dedi.

Koca, AK Parti İl Başkanlığı'ndaki "Halk Günü" etkinliğinde yaptığı konuşmada, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 23-24 Mart'da Eskişehir 2013 Türk Dünyası Kültür Başkenti açılışına katılacağını bildirdi.

Türk Hava Yolları'nın (THY), 1 Nisan tarihi itibariyle Brüksel-Eskişehir uçuşlarının başlatılacağını ifade eden Koca, şunları kaydetti:

"1 Nisan tarihinde Brüksel'den Eskişehir'e ilk uçağımız kalkıyor. Uçuşlar haftanın 3 günü gerçekleşecek. 2 Nisan'da da Eskişehir'den Brüksel'e uçuşlarımız olacak. Türk Hava Yolları'nın bu anlamda çalışmaları tamamlandı. Uçak biletleri satışa çıktı. Bizim hemşehrilerimizden isteğimiz bu uçuşları tercih etmeleri. Talepler olduğu sürece bu seferler devam edecek. Ayrıca hac ve umre için Mekke'den Medineye, Medine'den Mekke'ye seferler oluyor."

Reklam
Reklam

Bağlar geçidinin çalışmalarınında tamamlandığının altını çizen Koca, "Burada, çok az bir asfaltlama çalışması kaldı. Büyükşehir Belediyesi o çalışmayı tamamladığı takdirde hizmete açmamız için hiçbir engel kalmadı. Bariyerler yerleştirildi ve gerekli tedbirler alındı. Büyükşehir'de şu anda asfalt için çalışıyor. Bir kaç saat içinde tamamlanır ve bugün itibariyle geçidi trafiğe açmış oluruz. Böylelikle Muttalıp Geçidi'nden, bir anlamda bu geçide güvenli bir geçiş sağlamış oluyoruz. Sırada İstasyon Köprüsü var. Bu köprüyü de yıkarak şehir merkezindeki dört ana arterde trafiği rahatlatmış, şehrin kuzeyi ile güneyinin iki yakasını bir araya getirmiş ve güvenli bir trafik akışı sağlamış oluyoruz" diye konuştu.

Etkinliğe, AK Parti İl Başkanı Süleyman Reyhan ve İl Kadın Kolları Başkanı Fecir Üçkaya da katıldı.

Muhabir: Hicret Özkan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz