AK Parti Eskişehir Milletvekili Can, AK Parti Genel MerkezKadın Kolları Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyeliğine Seçildi

AK Parti Eskişehir Milletvekili Ülker Can, partisinin Genel Merkez Kadın Kolları Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyeliğine seçildi.

AK Parti Eskişehir Milletvekili Ülker Can, partisinin Genel Merkez Kadın Kolları Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyeliğine seçildi.

AK Parti İl Başkanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, AK Parti Kadın Kolları 3. Olağan Kongresi 26 Mayıs'ta Ankara ASKİ Spor Salonu'nda gerçekleştirildi.

Kongreye tek aday olarak giren eski Devlet Bakanı Güldal Akşit, AK Parti Kadın Kolları Başkanı seçildi. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın da yakından ilgilendiği bildirilen yeni Kadın Kolları Yönetimine Can, asil üye olarak girdi.

Reklam
Reklam

Can, yaptığı açıklamada, görevinin büyük sorumluluk getirdiğini belirterek, Eskişehir adına böyle bir görevi temsil etmenin de önemli olduğunu kaydetti.

Can, şunları bildirdi:

"Bu sorumluluğu teşkilatımızla birlikte layıkıyla taşıyacağımıza yürekten inanıyorum. Kurulduğu günden bu yana gururla milletimize hizmet ettiğim AK Parti çatısı altında Sayın Başbakanımız ve Sayın Başkanımız Güldal Akşit'in teveccühleriyle böyle bir göreve gelmiş olmak benim için bir gurur kaynağı."

Kongreye Eskişehir'den AK Parti İl Başkanı Süleyman Reyhan, İl Kadın Kolları Başkanı Fecir Üçkaya ve kadın kolları üyeleri katıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz